To je to što me zanima!

Alan Anderson u šoku: Ja prezaštićen?! To je ludo...

Za derbijem Cibone i Zadra ostali su repovi sudačkoga kriterija koji nije odgovarao ni jednima ni drugima. A Anderson je na kraju čak i isključen
Vidi originalni članak

Prvi put otkad je u Ciboni Alan Anderson je izgubio živce. Minutu prije kraja derbija sa Zadrom Marko Car konačno ga je isprovocirao, obojica su dobila po tehničku grešku, a kako su već imali po četiri osobne, morali su napustiti igru. Cibona je tada imala četiri razlike, a do kraja ih je skoro prosula.
- Igrač koji želi biti lider ne može si dopustiti da ga tako isprovociraju, pogotovo igrači koji protivniku nisu toliko bitni – upozorio je Velimir Perasović.
Zmago Sagadin se pak bunio da je Anderson prezaštićen, te da je Cibonina obrana općenito preagresivna.
- Drugi put ćemo im se morati bolje fizički suprotstaviti, a ne kukati i plakati kao ovaj put – najavio je slovenski strateg.
- Što?! Ma daj, to je ludo! Toliko me udaraju... Zato i jesam poludio na kraju, svašta su im suci dopustili da rade. A meni uopće ne daju da igram agresivnu obranu – žalio se Anderson.
S njim se, naravno, složio i Perasović, koji tvrdi da su Zadrani, posebice Boisa, preagresivni u napadačkom skoku, te da će se njegovi igrači za drugi put morati bolje prilagoditi. Oba su trenera, dakle, najavila još žešću bitku u vjerojatnom finalu doigravanja.
- Još agresivnije? Štogod. Ne može biti gore nego protiv Partizana – zaključio je Anderson, ljut na sebe što se dao isprovocirati, ali ipak zadovoljan što je Cibona i bez njega uspjela zadržati vodstvo i praktički osigurati "jedinicu" uoči play-offa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 10.05.2009.

    anderson igra jedva igra pola godine i sad ga zelite u reprezentacije a ut je i juby johnson koji je u zadru 4 godine i nije bilo ni medijskh napisa o njemu

  • Frane-Zadar 10.05.2009.

    @Mattey22 Daj,ne s*ri! Anderson je igracina i po,ali on (pa tako ni Juby Johnson) nema sto raditi u planovima HRVATSKE kosarkaske reprezentacije!!! Covik igra kosarku u Hrvatskoj POLA sezone i sad bi ga oni vrbovali da igra za Hrvatsku?!? Ma dajte,ljudi...

  • tejmatebra 10.05.2009.

    daj nemojte mi Andersona dirat! gine za Cibonu,ostavlja dusu na terenu,uskoro ce istu stvar raditi i za Hrvatsku repku,i onda cete ga svi klicati,i svima ce biti dobar!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare