To je to što me zanima!

Alan Shearer: Newcastle nije zaslužio ostati u ligi

Menadžer Newcastlea i igračka legenda tog kluba priznao je kako je njegova momčad zaslužila ispadanje u drugi razred engleskog nogometa...
Vidi originalni članak

Newcastleu je u posljednjem kolu na gostovanju kod Aston Ville trebala pobjeda da bi osigurao opstanak, ali “svrake” su poražene 1-0 autogolom Damiena Duffa, što je donijelo neopisivu tugu navijačima kluba.
- Bilo je ovo jako bolno. Osjećaj kada znate da ispadate je užasan. Uživao sam vodeći ovu momčad posljednjih osam tjedana, ali sam se nadao drugačijem završetku – rekao je trener Newcastlea Alan Shearer, koji je momčad preuzeo 1. travnja dogovorivši suradnju s upravom do kraja sezone.
- Ne smijemo se sada žaliti da smo imali nesreće cijele sezone. Ispali smo jer nismo bili dovoljno dobri u svih 38 odigranih utakmica. Velike su promjene potrebne ovoj momčadi, neki igrači trebaju otići, a pojačanja se moraju kupiti. Velike su promjene potrebne, temeljite. Previše se griješilo u klupskoj politici i sada se ispašta za to - dodao je Shearer koji ipak ne zna hoće li i sljedeće sezone sjediti na čelu kluba sa St. James Parka.
- Pitajte me za par dana. Zasad još nisam razmišljao o tome. Ovo je sjajan klub sa sjajnim navijačima koji zaslužuju bolje rezultate. Nadam se da će u budućnosti biti nagrađeni za svu podršku koju su pružili klubu - zaključio je Newcastleov menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chevaper 25.05.2009.

    tako mi ih je zao stvarno stadion treba preimenovat st james hospital... non stop svi ozljedjeni...

  • majmun66 25.05.2009.

    pogotovo je sve ošlo u tri p.m kad je Kinnear oš na operaciju.On bi ih sačuvo u ligi i prije zadnjeg kola

  • JAX 24.05.2009.

    stvari su otisle po zlu onog dana kad je keegan otisao mislim da bi bili medu prvih deset da je on ostao

Komentiraj...
Vidi sve komentare