To je to što me zanima!

Albanci slave odlazak na Euro '16. utakmicom protiv Kosova?

Naša reprezentacija sljedeći mjesec trebala bi gostovati na Kosovu u prijateljskoj utakmici, objavila je vijest glasnogovornica albanske reprezentacije Jona Derviši
Vidi originalni članak

Povijesni uspjeh Albanije slavio se i na Kosovu. Kako i ne bi kad je u albanskoj reprezentaciji čak 14 igrača s Kosova. Zato i ne čudi vijest kako bi Albanija i Kosovo mogli odigrati prijateljsku utakmicu kako bi Albanci proslavili odlazak na Euro 2016.

- Reprezentacija bi sljedećeg mjeseca trebala gostovati na Kosovu - objavila je glasnogovornica albanske nogometne reprezentacije Jona Derviši. 

Prijateljska utakmica trebala bi se odigrati u Prištini između 9. i 17. studenog, a albanski mediji najavljuju spektakularnu proslavu. Fifa je dozvolila kosovskoj reprezentaciji odigravanje prijateljskih utakmica, ali bez isticanja nacionalnih simbola. 

Srpski mediji zabavljaju se pričama o Uefinoj istrazi o navodnom namještanju utakmice Albanije i Armenije u zadnjem kolu nakon koje je Albanija izborila Euro. Pojavila se priča da su igrači Armenije primili mito, a Kurir je otišao korak dalje i objavio kako je Uefa pokrenula istragu te kako bi Srbija mogla završiti u dodatnim kvalifikacijama ako Uefa izbaci Albance. Večernje novosti kontaktirale su Uefu koja im je potvrdila kako se oko te utakmice ne provodi nikakva istraga.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • KRUGER07 14.10.2015.

    Treba u kladi odigrat oba daju gol 3

  • KRUGER07 14.10.2015.

    Treba u kladi odigrat 3

  • KRUGER07 14.10.2015.

    Treba u kladi odigrat 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare