To je to što me zanima!

Albanski ekstremisti planiraju otmicu Đokovića!

Britanski obavještajci otkrili su da albanski ekstremisti planiraju otmicu Novaka Đokovića i zato je u Srbiji dobio zaštitu specijalne policije
Vidi originalni članak

Nemam niti ću ikad imati razumijevanje za kosovske Albance i njihov potez proglašenja neovisnosti južne srpske pokrajine!, izjavio je Novak Đoković, treći tenisač svijeta, nedugo nakon što je Kosovo u veljači proglasilo neovisnost.
Srbin neće po dobrom pamtiti ovogodišnji Wimbledon. Nakon što mu je Marat Safin “očitao” lekciju u 2. kolu, britanski obavještajci pozvali su ga na brifing i upozorili na - albanske ekstremiste.
- Novak im je zasmetao u travnju ove godine nakon što je posjetio Kosovo i donirao sanitetsko vozilo. I zato smo otkriće britanskih obavještajaca o potencijalnoj Noletovoj otmici maksimalno ozbiljno shvatili - kazao je jedan od viših dužnosnika u MUP-u Srbije.
Srpski Press je objavio podatak da Đokovića svaki put dok je u Srbiji čuvaju pripadnici elitne Antiterorističke jedinice.
- Novak je veliki srpski domoljub i imat će zaštitu kakvu zaslužuje - potvrdio je visoki dužnosnik srbijanskoga MUP-a.

Boba i Brena otkupili sina za 7 milijuna kuna
Krajem studenog 2000. članovi Zemunskoga klana oteli su Stefana Živojinovića, sina Slobodana Živojinovića i Lepe Brene. Bivši tenisač i folk pjevačica prikupili su 2 milijuna njemačkih maraka (7 mil. kuna) i zamijenili ih za sina.

Kaladzeu oteli i ubili brata u Gruziji
Gruzijac Kakha Kaladze primio je 2001. poziv u kojem su tražili da plati 600.000 dolara za otetog brata Levana. Nogometaš Milana prepustio je slučaj policiji, koja na kraju nije uspjela spasiti njegova brata. Njegovo truplo otkriveno je tek pet godina poslije.

Robinhu oteli majku dok je radila roštilj
Marina de Silva Souza spremala je roštilj u svojoj kući kada joj je upala banda te je odvela u nepoznatom pravcu. Robinho, brazilski nogometaš, platio je otkupninu od 75.000 dolara, a majka mu je puštena na slobodu nakon 41 dana zatočeništva.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 09.11.2008.

    budale siptarske dobili su jos jednu drzavu a sad bi i doleta ubili ma nek se gone u pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare