To je to što me zanima!

Aleksandar Petrović: Zagreb je protiv nas ipak veliki favorit!

Zagreb i Cedevita (20.30 sati) odlučuju o prvoj poziciji u doigravanju. U međusobnim dvobojima “mravi” su ove sezone dvaput slavili, a Ceda igra i Final Four Eurokupa...
Vidi originalni članak

Od derbija s Cedevitom očekujem jedino dobru utakmicu. Bilo kakve prognoze bile bi neozbiljne, rekao je centar Zagreba Mario Kasun i dodao:

- Istina, ove smo ih sezone već dva puta pobijedili, ali to ništa ne jamči. Pa neće se sami predati...

A trener Cedevite Aleksandar Petrović požalio se kako su mu momčad načele ozljede.

- Dok ih ne pobijedimo, moramo šutjeti i priznati da je Zagreb apsolutno favorit u ovoj utakmici. Odmorni su i nepotrošeni, a ja ne znam u kojem ćemo sastavu istrčati na parket večeras - kaže Aco, pred čijom je momčadi izuzetno napornih sedam dana.

- Igramo sa Zagrebom, pa u utorak sa Zadrom, te sljedeće subote polufinale Eurokupa s Uniksom... Bit će to pakleni tjedan - zaključio je Aco Petrović.

Ove sezone “mravi” su u regionalnoj košarkaškoj NLB ligi pobijedili Cedevitu 83-74 i 102-97, a za utakmicu je upitan Robert Troha, koji je ozlijedio rame.

No u momčad Cedevite vraćaju se Vedran Vukušić, Andrija Žižić i Corsley Edwards, koji će pod koševima voditi nemilosrdnu borbu s Kasunom i Lukom Žorićem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ironmaiden666 09.04.2011.

    ne bi se bas slozio da je zagreb izrazit favorit.tipicno prebacivanje statusa favorita na protivnicku stranu,dobra taktika aco!

Komentiraj...
Vidi sve komentare