To je to što me zanima!

Alen Bokšić: Mojem Laziju je potreban jedan pravi šok

Alen Bokšić (39), nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, gostovao je na internetskoj stranici TuttoNapoli.net, samo s jednom temom...
Vidi originalni članak

Alen Bokšić je u razgovoru za TuttoNapoli.net govorio o Laziju, sljedećem suparniku Napolija u Seriji A, ali i o nekadašnjem svom klubu. U Rimu je Bokšić proveo dvije epizode svoje velike karijere, igrao je tamo od 1993. do 1996., te od 1997. do 2000. godine.
- Pratim rezultate i igre Lazija, te mi nije jasno zašto trenutačno ne nude ono što mogu. To je dobra momčad, kvalitetnih pojedinaca, no na terenu se to ne iskazuje - započeo je Bokšić.
Lazio se trenutačno nalazi na 16. mjestu talijanskog nogometnog prvenstva, a posljednju je pobjedu upisao dalekog 30. kolovoza, kada su svladali Chievo 2-1.
- Laziju je potreban jedan pravi šok. Jedna velika pobjeda koja će im vratiti vjeru da mogu. Primjerice, možda je gostovanje kod Napolija taj trenutak. Mislim da momčad trenutačno luta i da su izgubili vjeru u sebe.
Kao takav šok se spominje promjena trenera, a mnogi talijanski mediji su u posljednje vrijeme navodili da bi momčad mogao preuzeti Edoardo Reja, koji je trenutačno glavni čovjek struke u splitskom Hajduku, baš matičnom klubu Alena Bokšića.
- Nevjerojatno dugo traje serija loših rezultata Lazija, a vidim da se malo toga mijenja. Momčad nije za donji dio ljestvice, moraju početi pokazivati što mogu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare