To je to što me zanima!

Alen Halilović zabio fenjerašu, Barcelona 'B' sredila Sabadell

Druga momčad Barcelone nije imala problema na gostovanju kod posljednjeg kluba na ljestvici Sabadella (4-1), a Alen Halilović postigao je svoj treći prvenstveni gol...
Vidi originalni članak

Barcelona "B" muči se ove sezone u drugoj španjolskoj ligi, ali protiv posljednje momčadi Sabadella nije imala većih problema. Izabranici Eusebija Sacristána slavili su 4-1 i pomakli se dva boda od zone ispadanja.

Povremeni prvotimac Munir otvorio je utakmicu golom za Katalonce u 11. minuti, a nadu Sabadellu dao je Anibal izjedačujućim golom u 34. Ipak, nada je kratko trajala jer je Cristián García u 36. minuti napravio faul za penal i dobio drugi žuti karton, a Sandro Ramírez vratio je vodstvo Barceloni.

Tri minute poslije bljesnuo je i hrvatski reprezentativac Alen Halilović postigavši treći prvenstveni gol. Alen je u karakterističnom prodoru po desnoj strani vukao loptu do crte šesnaesterca, a onda nezaustavljivo pogodio bliži kut.

Jean Marie Dongou u drugom je poluvremenu potvrdio pobjedu "blaugrane" golom za 4-1 u 58. minuti. Zanimljivo je da tri kluba drže vrh; Las Palmas, Sporting Gijón i Betis imaju po 44 boda.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Matek podravec u Irskoj 31.01.2015.

    Nemojte ga samo molim vas opet uspoređivat s Messijem. Jedino ima taj neki potez ajmo to tako nazvat koji podcjeća na Messija, ali svi znamo da NITKO neće biti kao Messi. Ako to kažemo i za Ronalda i ostale zvijezde, onda tako i za ove mlade talente..Btw, svaka čast Alenu, trapaj i dalje

  • Sly_theKing 31.01.2015.

    halilovic je i asistiro za 4. gol novinaru

  • strmi007 31.01.2015.

    U svom stilu zabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare