To je to što me zanima!

Alex Ferguson je prvi put doveo igrača 'na neviđeno'

Istina je, nisam ga nikada gledao. No, dogodila se takva situacija i morali smo brzo reagirati, rekao je Alex Ferguson o Bebeu koji dolazi iz Vitorije
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je Manchester United iznenađujuće odvojio 7.4 milijuna engleskih funti za dovođenje anonimnog 20-godišnjeg Portugalca Bebea. Riječ je o napadaču koji je odrastao kao siroče i dio djetinjstva proveo na ulici. Igrao je čak za Portugal na Svjetskom prvenstvu beskućnika. Bio je igrač Vitorije iz Guimaraesa, a trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je priznao da nikada u životu, na bilo koji način, nije vidio niti djelić njegovoga nogometnoga znanja.
- Istina je, nisam ga nikada gledao. No, dogodila se takva situacija i morali smo brzo reagirati - rekao je Ferguson o Bebeu, te dodao:
- Nikada u životu nisam potpisao igrača kojeg nisam vidio barem minutu na videu.
U ovom slučaju je, kaže, imao potpuno povjerenje u Manchesterovog skauta za Portugal, makar mu je Bebea preporučio i portugalski izbornik Carlos Queiroz.
- Vidio sam njegove godine, znao sam da nam treba napadač i vjerovao sam našem povjerljivom čovjeku. Trebali smo reagirati odmah i to je to - zaključio je Ferguson.
Portugalac je, inače, osmi napadač kojeg će Ferguson tijekom sljedeće sezone imati na raspolaganju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • krnje obicni 17.08.2010.

    zna on šta radi...on može naveliko motivirat igrača i vjerujem da će tako bit sa ovim bebeom..moje misljenje je da se od svakog igraca moze napravit klasa..samo ako ima u glavi

  • chelsea_fan 17.08.2010.

    gospar ferguson puca polako .. odi u penziju !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare