To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Priznajem, Porto me doista iznenadio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ako vodiš pet minuta prije kraja, moraš utakmicu mirno privesti kraju, ljutito kaže trener Manchester Uniteda nakon remija s Portom na Old Traffordu
Vidi originalni članak

Naravno da nije bilo lako, ovo je četvrtfinale Lige prvaka, nema tu lakih utakmica, rekao je trener Manchester Uniteda Alex Ferguson nakon 2-2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Porta. Očekivala se 'šetnja' Uniteda u borbi za polufinale, ali čini se da je Porto doista 'crna mačka' za Fergusonove igrače. I prije pet godina, kada je Porto izbacio ManU na putu do naslova prvaka Europe, momčad u plavo-bijelom zabila je u završnici. Ovoga puta u 89. minuti pogodio je Mariano Gonzalez.
- Samo loša koncentracija igrača kriva je za ovaj gol u finišu, to je jedini razlog zašto je Porto izjednačio. Kada vodiš pet minuta prije kraja, moraš utakmicu mirno privesti kraju - govorio je Sir Alex.
Porto je na 'kazalištu snova' zaigrao hrabro, neki će reći i ludo hrabro. Nema puno momčadi na svijetu koje se mogu tako nadigravati s Unitedom na Old Traffordu, malo tko je to očekivao od Porta. No oni su poveli već u 4. minuti, nakon što je Urugvajac Rodriguez iskoristio pogrešku Johnnya Evansa, a uspjeli su se vratiti i nakon što je Manchester preokrenuo.
- Porto nas je iznenadio, nisam mislio da će igrati toliko ofenzivno - priznao je Alex Feguson.No imao je sjajnog Waynea Rooneyja. Zabio je prvi gol, fenomenalno asistirao petom za drugi.
- Briljatna asistencija, doista briljantna! - misli Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • konj ludi 08.04.2009.

    A tako je to,loše odigraš jednu utakmicu i kasnije se u drugoj ne možeš više vratiti.

  • lepicane 08.04.2009.

    samo još jedan dokaz da i najbolji i najmoćniji moraju uvijek davati 100% da bi ostali na vrhu,jer na našu sreću je to još uvijek jednim dijelom samo čisti sport.

  • majmun66 08.04.2009.

    nek prođe Porto ove umišljene žvaljavce

Komentiraj...
Vidi sve komentare