To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Tevez je nesretan? Pa to je odlično!

Legendarni menadžer "crvenih vragova" rekao je kako je oduševljen što je Carlos Tevez iskazao nezadovoljstvo izostavljanjem iz prve postave...
Vidi originalni članak

Argentinski napadač postao je tek treći izbor za vrh napada u Manchesteru nakon dolaska Bugarina Berbatova u United. Naravno, klasa poput njega takvim raspletom nikako ne može biti zadovoljna. Nije tajna da ga žele brojni europski klubovi te da Tevez ne bi imao ništa protiv odlaska iz Manchestera. Ipak, četiri Tevezova gola u Carling Cupu mogla bi značiti da se Carlos vraća u prvi sastav. Sir Alex jako je sretan nezadovoljstvom neumornog napadača.
- Vidi se da Carlos ne uživa. Želi igrati. No to je odlično. Pa tko želi imati igrača koji je zadovoljan sjedenjem na klupi? Moram pomno procijeniti situaciju i upravljati njome najbolje što znam. Znam da želi igrati i ja moram izabrati pobjedničku momčad. Predstave na utakmicama imaju težinu, a on je u Kupu odigrao odlično i izazvao mi velike probleme. Želim imati izbalansiranu momčad. Ne želim nikog preopteretiti velikim brojem utakmica i upravo na tome radim. Divim se načinu na koji igra i pristupa svakoj utakmici. Zbog njegove agresivnosti moj je posao znatno teži - raspričao se Alex.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenooki18 05.12.2008.

    pravi trener nema sta skidam kapu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare