To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Zbog žena i cigara tako volim Europu

Menadžer Manchester Uniteda uživa u svakom putovanju s Otoka na kontinent. U onom Milanu svaka žena izgleda kao miss svijeta, kaže Alex
Vidi originalni članak

Igrajući Ligu prvaka s Manchester Unitedom, Alex Ferguson ima priliku uživati u svim čarima kontinenta. Otok je uvijek bio jedan poseban svijet, baš zato je Europa Fergusonu toliko fascinantna.
- U Engleskoj je sve nekako plemenski, imamo nekoliko različitih država unutar jedne velike države. Puno je izazova u Premier ligi, ali pravo uzbuđenje dolazi tek u europskim natjecanjima - kaže Ferguson, koji ima i svoje favorite među državama i gradovima...
- Kako je divno osjetiti atmosferu kada u srijedu navečer igraš u Madridu ili Barceloni. Osjeti se miris cigara, a s tribina te zapljuskuju različiti parfemi. Toliko drugačije, toliko prekrasno, jednostavno obožavam taj osjećaj - oduševljeno je govorio Škot. Naravno da jedan Britanac u cijeloj ovoj priči o Europi mora spomenuti i žene. Jer na Otoku su po tom pitanju u popriličnoj "banani".
- Milano je fascinantan, tamo svi imaju toliko stila. A svaka žena koja prođe pokraj tebe izgleda kao da je miss svijeta. Ma cijela atmosfera u tom gradu je nekako nestvarna - kaže Ferguson, koji će uskoro putovati u Italiju. Ali ne u Milano, nego na finale Lige prvaka u Rim.
- Uvjeren sam da ćemo obraniti naslov prvaka Europe. Osvojili smo prvenstvo već sada i u Rim ćemo doći svježi i maksimalno spremni - rekao je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • -sunce-malo- 19.05.2009.

    Jedan i jedini, sir A. Ferguson! :)

  • Tsubasa Ozora 19.05.2009.

    šta je, je, na otoku su sve sami gabori.. neka ferguson malo dođe kod nas pa da vidi kakvih sve tu, nazovi, \"ljepotica\" ima.. sve sponzoruša do sponzoruše, a sponzora sve manje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare