To je to što me zanima!

Alilović: Sa mnom ovakvim ne možemo dobiti ni Australiju

A što da ti kažem... Sa mnom ovakvim ni Alžir ne možemo dobiti. Ma kakav Alžir, ni Australiju, tihim glasom rekao je utučeni Alilović i produžio prema svlačionici
Vidi originalni članak

U drugom poluvremenu igrali smo bez Balića, opravdano ili ne, ali bez golmana smo igrali cijelu utakmicu. Vrtio ih je Goluža, rotirao, svakog po nekoliko puta vraćao u igru, ali nije išlo. Alilović i Šego kao da nisu ni došli na utakmicu.

- A što da ti kažem... Sa mnom ovakvim ni Alžir ne možemo dobiti. Ma kakav Alžir, ni Australiju... - tihim glasom rekao je utučeni Mirko Alilović i produžio prema svlačionici.

Prvu obranu Mirko je imao u 58. minuti! Kad je sve već odavno bilo gotovo. A nije puno bolji bio ni njegov cimer i veliki prijatelj Marin Šego. Dobio je puno minuta na golu, ali Danci su i njega "izbušili". Obranio je jedan šut iz vana i jedan sedmerac.

- Ne mogu vjerovati da nam se može dogoditi ovakav dan... Tužan sam i razočaran, naravno da ne možemo parirati Danskoj ako nas dvojicu skupimo ukupno četiri obrane u cijeloj utakmici - razočaran je bio Šego.

Bez golmana, to je svakome jasno, ne možeš dobiti apsolutno nikoga. Možda tek Australiju. A mi golmana nismo imali protiv Danske, nemamo ih baš ni od početka prvenstva.

- Razmišljam li o promjeni golmana? Moramo se prvo dobro odmoriti - izbjegao je odgovor izbornik Goluža, koji na raspolaganju ima još i trećeg golmana, 21-godišnjeg Ivana Pešića.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • maja55 21.01.2011.

    bit će bolje sutra i prekosutra...ajde..pobijedit ćemo ih......u boj u boj

  • maja55 21.01.2011.

    pa ne mogu oni uvijek obranit....jednostavo nije bio njihov dan....bit će bolji........nemojte tako

  • user_78684 21.01.2011.

    no dajte ljudi...sad ste ne našli tu pljuvat po mirku i malom šegi....kažete ne mogu se izvlačiti na to da su imali loš dan...pa ne mogu ali ne mogu vjerovat da su vam na SP-u u hrvatskoj oni bili glavni junaci i da su na EP-u obranili 18 golova to ste očito zanemarili u uvodnoj emisiji kad je bilo rečeno...dečki priznaju da im nije išlo i da tako ne mogu dalje da su sami krivi i ne izvlače se na ništa drugo...a izbornik sigurno ima razloge zašto su njih trojica izabrani a ne neko drugi...i nemožete ih mjerit sa šolom jer oni to nisu nit zavrjeđuju bit uspoređivani s njim. i ovo s sucima....ne vjerujem da bi se jedan veliki balić koji se nagledao i naslušao svega i svačeg od sudaca išao žaliti na suđenje da stvarno nije potrebno. do sad nismo funkcionirali u kompletu...bilo je par onih koji bi zasjali u svakoj utakmici ali tako nemožemo do kraja...moramo se ponašat kao ekipa i mislim da će se sve složit samo po sebi...i držim fige našim kaubojima da sad rasture :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare