To je to što me zanima!

'Švedska ili Poljska? Svejedno je, ali Poljaci su nam mušterije'

Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Švedske i Poljske. Alilović i Goluža složni su da im nije važno protiv koga će igrati
Vidi originalni članak

Važna je samo pobjeda, sve se ostalo može popraviti i popravit će se. Koliko god se mi spremali za ovako duboku zonu, teško se igračima pripremiti na pravi način u tako kratkom vremenu, komentirao je Slavko Goluža tešku pobjedu (26-25) protiv Brazila u osmini finala SP-a pa se okrenuo četvrtfinalu u srijedu:

- Idemo se dobro pripremiti za četvrtfinale. U ovom trenutku trebamo pobijediti najprije sebe, vratiti svoj mir i sve će biti u redu.Švedska ili Poljska? Meni je svejedno, no malu prednost dajem Poljacima.

Mirko Alilović dobio je veliku pomoć u Filipu Iviću, no niti jednom nije bilo lako protiv neugodnih Brazilaca.

- Izvukli smo se. Kad smo pobijedili sebe, pobijedili smo i njih. Bilo ih je svugdje, ganjali su nas po cijelom terenu - rekao je Mirko te se složio s izbornikom da mu nije važno protiv koga će igrati u četvrtfinalu:

- Svejedno nam je, no Poljaci nam više leže. U zadnje vrijeme su nam redovite mušterije. No i sa Šveđanima imamo dobra iskustva u zadnjih nekoliko utakmica. Tko god dođe, bit će teško, no sa svima se možemo nositi.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • faker188 26.01.2015.

    Malo čudan komentar, Poljaci nam mušterije! Bolje prvo skočiti pa onda reči hop, jer igra protiv Brazila nije bila nikakva

  • diba_1 26.01.2015.

    sada zasigurno znamo da su se našima želje ostvarile, dobili smo Poljsku, koliko je to dobro trebate još pokazati.

  • strmi007 26.01.2015.

    Idemo,igramoooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare