To je to što me zanima!

Alilovićeve obrane i golovi Balića nedovoljni za Ciudad

Ciudad Real obranio je naslov svjetskih klupskih prvaka iz 2007. godine, pobijedivši u finalu Super Globea u Dohi domaći Al-Sadd 30-25 (15-11)
Vidi originalni članak

Rukometaši španjolskoga i europskog prvaka Ciudad Reala obranili su naslov svjetskih klupskih prvaka iz 2007. godine, pobijedivši u finalu Super Globea u Dohi domaći Al-Sadd 30-25 (15-11). Španjolci su time postali prva momčad u povijesti s dva naslova svjetskoga klupskog prvaka.
Katarska momčad, predvođena Hrvatima Mirkom Alilovićem i Ivanom Balićem, te Makedoncem Kirilom Lazarovim, dugo se opirala neizbježnom porazu.
U poraženom sastavu igrale su samo tri spomenute instant-zvijezde Katarana. Lazarov je zabio 12 golova. Balić je zabio pet golova iz šest pokušaja uz dvije asistencije, dok je Alilović na golu skupio 12 obrana.
Kod Ciudad Reala Petar Metličić zabio je dva gola iz sedam pokušaja. Najbolji su, sa po sedam golova, bili Jerome Fernandez i Eric Gull.
U srazu za treće mjesto egipatski Zamalek pobijedio je libanonski Al-Sadd, momčad također pojačanu kvalitetnim Europljanima, s uvjerljivih 33-22. Za poraženi je sastav Denis Špoljarić zabio četiri gola, dok je Tonči Valčić dodao dva gola.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • onaj 21.05.2010.

    @ knapp - ma stavili su slike iste (balićeve i lazarove) ekipe ali sa različitih utakmica - primijeti da Lazarovov crni dres nije isti kao od ovih suparnika na slici sa balićem. No uglavnom ovo je neka teška smijurija od turnira!!

  • jajcanin 21.05.2010.

    Lazarov je bijelac, a ovaj u crnom dresu je crnac FACEPALM!

  • knapp 21.05.2010.

    ne kuzim ovo kako su mogli lazarov, balic i alilovic igrat za katarski klub?? i jos na slici je balic u bijelom dresu, a lazarov u crnom, a ista utakmica.. :s

Komentiraj...
Vidi sve komentare