To je to što me zanima!

Alistair Overeem: Mogu prebiti Werduma i zato me se on boji

Znam da me Werdum ne voli, ne želi se boriti protiv mene. Ja sam lik koji te može prebiti. Mogu prebiti svakog borca. Naravno, zato se Werdum boji, kaže Overeem
Vidi originalni članak

Alistair Overeem sprema se za meč protiv bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa, no Nizozemac već cilja na nešto više. Overeem želi Fabricia Werduma, aktualnog prvaka UFC-ove kraljevske kategorije.

Overeem i Werdum dosad su se borili dvaput, Brazilac je slavio u Prideu 2006. godine, Overeem je uzvratio pet godina kasnije u Strikeforceu.

- Bio sam jako zadovoljan nakon te druge borbe. Znam da me Werdum ne voli, ne želi se boriti protiv mene. Ja sam lik koji te može prebiti. Mogu prebiti svakog borca. Naravno, zato se Werdum boji. Pratim što borci pričaju u UFC-u. Werdum ne želi imati ništa sa mnom - rekao je Overeem, prenosi Fightsite.

Osvrnuo se Nizozemac i na borbu protiv Dos Santona.

- Između nas dvojice nema previše ljubavi. Trebali smo se boriti nekoliko puta, na kraju je uvijek nešto iskrsnulo. Junior priča sra** o meni, ali nisam ga čuo da je prihvatio ponudu za meč. Mislim da će mi ovo biti veliki test. Dobit ću odgovor jesam li spreman za napad na titulu - dodao je Overeem.

Borba Overeema i Dos Santosa na rasporedu je 20. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • muni seferendi 25.09.2015.

    kad se overem bori sa juniorom

  • pagora 25.09.2015.

    Poslije Juniora će šutit barem par tjedana.

  • Zetta 25.09.2015.

    Da se potsjetimo malo...Alistair kad je pobjedio Werduma bio je fizicke grade kao kad mu je otkriven doping...mislim daj covjece Alistair je bio jak ali nije bio zvijer dok je uzimao pomagala i po meni ne zasluzuje Werduma cak i ako pobjedi Dos Santos a 95% sam siguran da ga nece dobit. Neka se Alistai prvo jos posajba sa Cainom a ako dobije i njega onda neka mu Werduma...danas bi svi odma isli na prvaka. Izvale par uvreda i prijetnji preko medija i onda misle sad ce mi ga dat. -_-. P.S. Werdum je sad daleko bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare