To je to što me zanima!

Aljoša Asanović demonstrativno napustio poljudsku ložu nakon drugog gola Lokomotive!

Torcida je nezadovoljstvo igrom Hajduka pokazala prvo izvjesivši transparent na kojem je pisalo: "Vruća srca, hladne glave, tako to rade mangupčine prave, ugledajte se na juniore!", a onda i zvižducima
Vidi originalni članak

U susretu 24. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je u sjajnom dvoboju na Poljudu pred 13.500 gledatelja pobijedila Hajduk 4-3. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomašević o Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokomotiva je povela u 12. minuti u prvom pravom naletu. Sjajan posao odradio je Branimir Cipetić po desnoj strani, ubacivši pred vrata do Vladana Bubanje, koji je poslao loptu pored Ivana Lučića.

U 28. minuti stigao je novi udar za navijače Hajduka. Obrana splitskog kluba je "zaspala", Ibrahim Aliyu se probio po lijevoj strani, a potom u sredini uposlio Luku Stojkovića koji je pogodio za 2-0 "lokosa" niti nakon pola sata igre na Poljudu.

Torcida je nezadovoljstvo igrom Hajduka pokazala prvo izvjesivši transparent na kojem je pisalo: "Vruća srca, hladne glave, tako to rade mangupčine prave, ugledajte se na juniore!", a onda i zvižducima te povicima: "Igrajte pi***ce".

Među nezadovoljnima bio je i nekadašnji hrvatski reprezentativac Aljoša Asanović, koji je nakon drugog gola prvoligaša s Kajzerice demonstrativno napustio ložu i otišao s utakmice, javlja Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • zivkobabic 06.03.2023.

    Asanović je to napravijo sada a ja prije 20 god. tko će gledati tu blamažu nesposobnost jedino oni koji su za to plaćeni a to je udruga tko mpže sebi priuštit praćenje na svakoj utakmici bez obzira gdje se igra gdje su novci udruge.VLASNIK I SAMO VLASNIK KLUBA MORE NAPRAVITI PROMJENE

  • pile2244 06.03.2023.

    I kao takvi smo opet drugi u prvenstvu kakvi su ostali

  • ZG - KAJ 06.03.2023.

    A gdje su sada antikom, ae 46, tko sere i ostali tovari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare