To je to što me zanima!

Allardyce: Kalinić će biti velika snaga Blackburna!

Menadžer Blackburna smatra kako će se hrvatski napadač uskoro priviknuti na novu momčad te da će tek potom pokazati svoju istinsku vrijednost
Vidi originalni članak

Menadžer Blackburna Sam Allardyce upozorio je svoje napadače da moraju proraditi nakon lošeg početka sezone. To se ponajprije odnosi na Jasona Robertsa i Bennija McCarthyja, ali ne i na hrvatskog napadača Nikolu Kalinića, koji je nedavno tek stigao u Premier ligu iz Hajduka i za njega “Veliki Sam”, kako menadžera Blackburna popularno zovu na Otoku, ima više razumijevanja.
- Moram biti vrlo oprezan s Nikom. Nisam ga namjeravao koristiti tako puno u igri protiv Sunderlanda prošli tjedan - rekao je Allardyce, koji je u gostujućem porazu od Sunderlanda 2-1 prošle subote Kalinića uveo u igru već u 14. minuti nakon ozljede Franca di Santa, no hrvatski napadač priliku nije najbolje iskoristio i promašio je nekoliko vrlo izglednih prilika. No trener se ne uzbuđuje previše...
- Kako se Kalinić bude prilagođavao na momčad, bit će sve bolji i bit će naša velika snaga tijekom sezone. Bit ćemo vrlo pažljivi s njim, ali to zato stavlja veliku odgovornost na Bennija McCarthyja i Jasona Robertsa. Oni su ti koji koji sada moraju odigrati kako treba i zabiti gol - rekao je Allardyce.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Philly76 29.08.2009.

    ovakav vic nisam čuo tjednima i mjsecima čak

  • Dakox 29.08.2009.

    Najgore od svega sto ovako stalno izdizu te igrace i onda nista od njega, sutite i neka decko radi.Dobro ga je pohvaliti, ali sad su poceli i pretjerivati.

  • sila nebeska 29.08.2009.

    je*i se i ti i kalinić jeste pe*eri ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare