To je to što me zanima!

Allegri: Hvala Mandžukiću, pa on bi mogao odigrati i u vezi...

Mandžukić ima snagu i tehniku, na kojoj god poziciji da igra, on će obaviti posao, hvalio je hrvatskog napadača Allegri nakon uvjerljive pobjede u gradskom derbiju
Vidi originalni članak

Juventus je s uvjerljivih 4-0 srušio Torino u gradskom derbiju, a Massimiliano Allegri, koji je ove sezone često bio kritičan prema svojim igračima, je ovoga puta morao priznati da su odradili odličan posao.

- Barem smo malo krenuli trčati. Dečki su odigrali dobru utakmicu, a kada je Torino ostao s desetoricom, bez problema smo je kontrolirali. Ali i onda smo nekoliko puta dozvolili situacije koje nismo smjeli. Previše smo usporili utakmicu u drugom poluvremenu - rekao je Massimiliano Allegri nakon utakmice.

Trener Juventusa je mnoge iznenadio odlukom da Gonzala Higuaina ostavi na klupi, a Marija Mandžukića umjesto njega stavi u vrh napada.

- Higuaina sam odlučio odmoriti jer je pred nama puno utakmica. Važan je igrač, a doći će vrijeme kada će i drugi dobiti odmor, drugačije ne bismo izdržali. Protiv Torina sam odlučio njega ostaviti na klupi, ove je sezone već postigao dva gola i dat će ih još mnogo. Samo treba ponovno pronaći, ili možda to nikada nije ni izgubio, smirenost i osjećaj da ne mora uvijek zabiti pod svaku cijenu - rekao je trener 'stare dame' te se okrenuo Mandži:

- Zahvaljujem Mandžukiću na njegovom nastupu. Uvjeren sam da bi uspješno mogao igrati i u veznom redu, ima snagu i tehniku, na bilo kojoj poziciji može obaviti posao - dodao je Allegri.

Sjajnu utakmicu je odigrao Miralem Pjanić koji je postigao gol, podijelio dvije asistencije, ali i iznudi isključenje Basellija.

- Odigrali smo dobro, Torino inače svojim protivnicima stvara probleme, ali nama ni u jednom trenutku nisu zaprijetili. Sezona je tek krenula, moramo zadržati ovaj tempo, u dobroj smo formi, dobivamo samopouzdanje i ne primamo golove. U momčadi je puno dobrih igrača, a pojačanja su se dobro uklopila tako da možemo biti samo još bolji - rekao je Pjanić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Kraljevina_Bosna_ 24.09.2017.

    Ono kad si napadac al nemas tehniku niti zabijas tonu golova kao napadaci svjetske klase pa trkom,borbom i obranom pokusavas nadoknaditi ove prvo navedene kvalitete...

  • ptica neznalica 24.09.2017.

    Mandžukić, je postao igrač zadatka, te ih super uspjeđšno izvršava. U reprezentaciji, također izvršava zadatak koji mu daje čačić, a to što gotvo vrlo rijetko dobiva od suigrača kvalitetne lopte, zapravo je problem u sustavu organizacije igrei taktici, o kojoj po meni Čačić nema pojma, a da se neki igrači i ne trude previše također je istina. kad gledam organizaciju igre reprezentacije niako se ne mogu oteti dojam da je taktika napravljena da rezultat bude 0 0 , a ako damo gol dobro je a ako ne, nema veze. Takva taktika osvetila nam se protiv Islanda i Turske, a i ubuduće će.

  • Brozo 24.09.2017.

    Svima je dobar samo hrvatima nije. Mandzo kralju pomogni nam i odigraj umijesto Pivarica na boku. Zao mi je Pivarica ali nije za reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare