To je to što me zanima!

Allegri je produljio s prvacima: Ponosan sam što vodim Juve

5 MILIJUNA EURA Allegri će prema novom ugovoru zarađivati pet milijuna eura po sezoni čime će postati najplaćeniji trener u talijanskoj ligi
Vidi originalni članak

Talijanski prvak Juventus objavio je u petak kako je produžio ugovor sa svojim trenerom Massimilianom Allegrijem (48) na još dvije godine, odnosno do lipnja 2018.

Prema novom ugovoru Allegri će postati najbolje plaćeni trener u Serie A, a prema medijskim napisima plaća će mu biti pet milijuna eura po sezoni.

- Veliki je izazov, ali i odgovornost voditi Juventus. Ovdje od vas uvijek traže pobjede. Ponosan sam što sam trener Juventusa. Sad nas čekaju novi izazovi - rekao je Allegri, koji je u Juventus stigao prije dvije godine te je u prvoj sezoni osvojio naslov prvaka i stigao do finala Lige prvaka.

U drugoj je obranio naslov prvaka Italije, a odlučio se na ostanak nakon što mu je vodstvo kluba obećalo kako neće prodati dva najbolja igrača Pogbu i Dybalu.

Uspjesima u Juventusu Allegri je skrenuo pozornost i najbogatijih svjetskih klubova, pa su ga neki čak vidjeli i kao novoga trenera madridskog Reala.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fftteerrii 06.05.2016.

    U drugoj je obranio naslov prvaka Italije, a odlučio se na ostanak nakon što mu je vodstvo kluba obećalo kako neće prodati dva najbolja igrača Pogbu i Dybalu. do sutra u podne će već biti 6 vijesti kako je barca/real nasao zamjenu za ovog ili onog kao da je to gotov posao, totalno neukusno i odvratno od novinara.

  • eric007 06.05.2016.

    Drago mi je zbog njega. Kad se sjetim kako su ga u Milanu omalovažavli. Odličan trener.

  • strmi007 06.05.2016.

    očekivano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare