To je to što me zanima!

Allegri: Mandžukić me ljuti, ali momčad se oslanja na njega...

Mario Mandžukić naša je snaga i u obrani i u napadu, rekao je trener Juventusa Allegri nakon pobjede nad Cagliarijem pa nahvalio Gigija Buffona: Tu je da nas izvuče iz teških situacija
Vidi originalni članak

Juventus je pobijedio Cagliari 3-0, a golove su "staroj dami" osigurali Mandžukić, Dybala i Higuaín. Po prvi je put u Serie A dosuđen i penal nakon pregleda videotehnologije, ali ga je Gianluigi Buffon obranio.

- Čekao sam da sudac donese odluku... Pokazao je na bijelu točku, ali srećom tu je bio Buffon koji nas je izvukao iz teške situacije - rekao je Massimiliano Allegri nakon utakmice pa pohvalio obranu koja nakon odlaska Leonarda Bonuccija izgleda znatno drugačije.

- Dečki su talentirani, pa igraju u Juventusu! Možda nemaju Leov 40-metarski pas, ali i oni mogu odigrati prema naprijed. Još moramo popraviti kretanja veznjaka i napadala, ali vremenom će sve sjesti na svoje mjesto.

- Mandžukić je naša snaga i u obrani i u napadu. Kada smo pod pritiskom, oslanjamo se na njega. Važan je igrač za Juventus, ali razljuti me tu i tamo kada mu se zalomi loša večer, kao što je bio u slučaj u nekim prijateljskim utakmicama i u superkupu s Laziom - rekao je Allegri.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • samo_pozitiva 20.08.2017.

    Dečko je najkorisniji napadač tj. najbolji obrambeni napadač na svijetu! Atomska radilica...

  • citalacvjerni 20.08.2017.

    Mandžukić je jedan od najboljih igrača Juventusa. Primjer da ne treba samo hvaliti Modrića,jer Hrvatska ima još dobrih igrača. Da Mandžo ne valja ne bi bio u početnih 11 Juventusa,a i jedini je u finalu zabio pogodak

  • gloop378 20.08.2017.

    Ma Mandžo je zakon... kad se samo sjetim kako sam prije par godina komentirao da nikad ništa od njega... baš sam bio glup i drago mi je što mi je začepio gubicu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare