To je to što me zanima!

Allegri: Neću sada uzeti novi klub, ali učim engleski jezik...

Neki su smatrali da će iz Italije preseliti na Otok, a neki ga vide u Bundesligi. "Sljedećeg lipnja ću se vratiti poslu, a do tada učim engleski jezik. Učim ga tu u Milanu", najavio je stoga svima Massimiliano Allegri...
Vidi originalni članak

Massimiliano Allegri rastao se s Juventusom nakon osvojena četiri naslova prvaka za redom, nakon čega su ga željeli mnogi klubovi. Neki su smatrali da će iz Italije preseliti na Otok, a neki ga vide u Bundesligi. 

Nakon otkaza Mauriciju Pochettinu, navijači Tottenhama su čekali da se na klupi pojavi Allegri, no ipak je stigao Jose Mourinho. Niko Kovač je dobio otkaz u Bayernu, a na klupi je privremeni trener Hansi, zbog čega se Bavarci čude što nitko nije nazvao Allegrija. 

Bivši stručnjak "bianconera" je sam za ESPN rekao kako je realnije da će otići u Englesku nego li u Njemačku. A što se sada nudi? - Arsenal. Ipak, Allegri ne želi preuzeti niti jednu momčad do sljedeće sezone, uz jednu napomenu.

- Sljedećeg lipnja ću se vratiti poslu, a do tada učim engleski jezik. Učim ga tu u Milanu - najavio je Allegri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AC.MILAN 06.12.2019.

    Mislim da ce preuzeti City on i da bi Pep mogao otici na kraju sezone

  • hizzy 06.12.2019.

    nezna engleski?

  • 06.12.2019.

    Manchester ili Arsenal kaj se tice Engleskih klubova......Ali ako ide u Englesku onda sam nekako dojma da to bude Manchester jer realno nekako mi se cini da on nije trener za arsenal

Komentiraj...
Vidi sve komentare