To je to što me zanima!

Allegri: Pjaca se muči, ovdje je nogomet nešto sasvim drugo!

Pjaca se još uvijek muči. Nažalost, on je naviknut na igru u hrvatskom prvenstvu gdje je ritam igre nešto sasvim drugo... Mlad je, ima sjajne kvalitete, ali mora biti bolji, rekao je Juveov trener Allegri
Vidi originalni članak

Juventus je s 1:0 pobijedio Sampdoriju. Iako su odlično ušli u utakmicu, kako se bližio kraj, 'stara dama' je bila sve podređenija, a posebno je opasno po njih bilo zadnjih deset minuta igre.

- Igrači su odigrali možda i najbolje prvo poluvrijeme ove sezone, igrali smo dobro i stvarali prilike, ali nismo uspjeli zadržati ritam i u nastavku smo bili neorganizirani - rekao je nakon utakmice talijanskim medijima Massimiliano Allegri.

- Bio sam ljutit jer u takvim situacijama trebamo biti organizirani. Kada je protivnik prisiljen preuzeti inicijativu, trebamo se fokusirati na kontre - dodao je Allegri, a onda objasnio zbog čega je poludio na Ruganija.

VIDEO
 

- Nakon što je Regini napravio prekršaj  nad Danijem Alvesom, koji je ostao na travi, Rugani je nastavio igru umjesto da je izbacio loptu. Mladi igrači moraju brže učiti neke stvari. Ako mi imamo loptu i igrača na travnjaku, izbaci je van! Rugani je sjajan igrač, ali nema potrebe za naivnošću, u protivnom možeš ići igrati nogomet na PlayStationu.

Dybala je ozlijeđen u prvom poluvremenu, Allegri ne strahuje. Uvjeren je da će se igrač brzo vratiti.

- Čini se da nije ništa ozbiljno, osjetio je zatezanje u bedrenom mišiću. Već nekoliko dana ga to muči pa smo odlučili da je najbolje ne riskirati.

- Je li Dybalin izlazak promijenio igru? Mi nemamo drugog igrača takvih kvaliteta, Pjaca se još uvijek muči. Nažalost, on je naviknut na igru u hrvatskom prvenstvu gdje je ritam igre nešto sasvim drugo... Mlad je, ima sjajne kvalitete, ali mora biti bolji.
 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • KnezDomagoj 20.03.2017.

    Svjesni smo mi snage HNL-a gospodine Allegri, svjesni smo i to da je vaša Serie A jedna od najjačih liga ali čak se i naši jebivjetri od trenera ponašaju od tebe profesionalnije. Nikakav pedagoški pristup nemaš. Umjesto da popričaš sa igračem u 4 oka ti stvaraš negativnu atmosferu. A isti taj Pjaca trči i namješta prilike suigračima, odigrava dupli pas isto kao i tvoj precjenjeni Dybala. Ali još jedna stvar gospodine Allegri, unatoč svoj jadi HNL-a i HNS-a tvoji Azzuri nikada nisu pobjedili Hrvatsku. Pjacino srce je jače od srca svih Azzura. A gdje je još Manđo, Kale, Vida, Perišić, Broz i ostali krkani sa hrvatskih pašnjaka. Pojest ćemo vas na sljedećoj tekmi.

  • M.BOCWANNA 20.03.2017.

    Cuj onog Pavijana i njegov komentar...pjaca je vec sada Extra klasa !! Vise je bio na klupi ,pa ozlijeđen negoli igrao...i extra je klasa ?? Na osnovu cega si to zakljucio pavijanu ?? Sto je onda L.messi ,ako je onaj to sto si naškrabao... Neiskaci iz paštete,.dečec

  • Boki8 20.03.2017.

    Decko gubi puno lopti koci igru i defanziva mu je slaba. Ako na tome ne poradi i u skoro vrijeme ne napreduje u tim stvarima. Ostace na djecijoj igri driblanja i sebe i protivnika i ostavmcr vjecni talenat bez napretka u karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare