To je to što me zanima!

Allegri: Pritisak je ogroman, ne sviđa mi se atmosfera oko nas

Nogometaši Milana u nedjelju imaju priliku osigurati 'scudetto' četiri kola prije kraja. Allegrijeva momčad ima osam bodova prednosti nad Interom
Vidi originalni članak

Priznao je Milanov trener Massimiliano Allegri da je njegova momčad pod "ogromnim pritiskom" pred nedjeljnu utakmicu kojom bi i matematički mogli osvojiti naslov...

Četiri kola prije kraja sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu "rossoneri" imaju osam bodova prednosti u odnosu na Inter, trenutačno drugoplasiranim aktualnim prvacima, i devet pred trećeplasiranim Napolijem. Ne pobijedi li Inter Cesenu, a Milan slavi protiv Bologne "scudetto" je njihov.

- Igrat ćemo protiv Bologne koja još matematički nije osigurala ostanak u Seriji A, što znači da su joj bodovi iznimno potrebni. Ne smije ih se podcijeniti - veli Allegri uz dodatak:

- Ne sviđa mi se atmosfera koja se razvila posljednjega tjedna. Pritisak je ogroman.

Milan je još uvijek bez Zlatana Ibrahimovića i Marka van Bommela, kao i Alexandrea Pata, Gennara Gattusa i Pippa Inzaghija.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • valla95 01.05.2011.

    dok smo svi uz milan on može pbjediti :D forza milan :D

  • marlboro 69 30.04.2011.

    nekada najjaca a danas najslabija liga od lige 5-ce! zar nije tako ako pogledamo sa kojom ekipom ce Milan biti prvak a ta ista ekipa ispala od tottenhama u LP-a! nadam se da ce iduce sezone ROMA i juventus napraviti kvalitetne kupovine i unijeti kvalitetu i zanim,jivost u CALCIO!

  • NIKE 30.04.2011.

    kefo te i van bommel i gattuso i inzaghi sve djedovi !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare