To je to što me zanima!

Allegriju laknulo: U napad se vraća Mandžo u paru s CR-om

Ozlijedio se početkom siječnja, prve prognoze nisu bile dobre, ali 'Mr. No Good' opet je sve iznenadio. Mario Mandžukić vraća se na teren ranije od očekivanog, već u sljedećoj utakmici protiv Parme
Vidi originalni članak

Nije bilo dobro bez 'Mr. No Gooda', pa se Mario Mandžukić odlučio brže oporaviti i ponovno zaigrati za Juventus

Podsjetimo, zbog ozljede lijevog bedra početkom siječnja trebao je biti odsutan nekoliko mjeseci, ali samo mjesec dana nakon te ozljede Mario se vraća na teren. Hrvatski je ratnik opet iznenadio sve, a koliko 'staroj dami' znači njegov povratak na teren najbolje opisuju riječi trenera Massimiliana Allegrija.

- Mandžukić se vraća u napad, a ja moram odlučiti tko će započeti utakmicu uz njega i Ronalda. Bit će to netko od Dybale, Bernardeschija ili Douglasa Coste - jasan je trener Juventusa.

U subotnjoj utakmici protiv Parme tražit će iskupljenje pred svojim navijačima nakon što ih je iz četvrtfinala Kupa u Bergamu izbacila Atalanta (3-0).

- Potpuno je normalno zeznuti utakmicu ili dvije kroz cijelu sezonu. Teško je uvijek pobjeđivati, a u Bergamu smo bili bez Mandžukića, napadača koji razvuče protivničku momčad. U toj utakmici je naše kretanje bilo loše i puno pogrešaka - zaključio je Massimiliano Allegri

Idi na 24sata

Komentari 70

  • kele2 02.02.2019.

    Pa on nemože igrati u nk zadru a kamoli u dinamu

  • maka0507 02.02.2019.

    mondzo je stroj falit ce nam u reprezentaciji

  • LebronJordan23 02.02.2019.

    Ratnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare