To je to što me zanima!

HNS kaznio Šuprahu s 27.000 kuna zbog napada na Brbića!

Alojzije Šupraha, član Izvršnog odbora HNS-a, mora platiti 27.000 kuna jer je nakon finala juniorskog Kupa verbalno napao Marina Brbića i pijan uručio pehar pobjedniku
Vidi originalni članak

Predsjednik disciplinske komisije HNS-a Saša Pavličić–Bekić kaznio je predsjednika Nogometnog saveza Splitsko–dalmatinske županije i člana Izvršnog odbora HNS-a Alojzija Šuprahu s 27.000 kuna zbog verbalnog napada na predsjednika Hajduka Marina Brbića.

Nakon finala juniorskog Kupa, odigranog u Dugopolju između Hajduka i Splita početkom lipnja, Šupraha je ispred stadiona zaustavio Brbićev automobil te ga najprije verbalno, a potom i fizički napao. 

Šupraha je priveden u policijsku postaju gdje je zadržan preko noći do otrježnjenja. Obojica su dali pismeni, a potom i usmeni iskaz, u kojem je Šupraha negirao da je udario predsjednik Hajduka, dok je Brbić ostao pri prijašnjem iskazu, koji nije mogao potkrijepiti dokazima ili svjedocima.

Najveća kazna u povijesti HNS-a

Tako je Šuprahi izrečena kazna samo za povredu kodeksa, odnosno za verbalni napad na Brbića te za dodjelu pehara u alkoholiziranom stanju. No kako nijedan svjedok nije potvrdio da je bilo fizičkog sukoba, Šuprahi za to nije izrečena kazna. 

Otegotna okolnost je što je Šupraha predsjednik NSŽSD, te član IO HNS-a, te je kao dužnosnik kažnjen najvećom kaznom u povijesti HNS-a, s ukupno 27.000 kuna, a još se protiv njega vodi postupak pred Prekršajnim sudom u Solinu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • kakogod 19.08.2014.

    2.700, 27.000 ili 270.000... svejedno je, jer ovaj "čovjek" će i dalje bit na funkciji i na usluzi gazdi.

  • anakonda13 19.08.2014.

    A Tudor zbog skoro ni eg u Koprivni i....skoro su ga u zatvor poslali ha ha ha....i kaze Supraha da ce se on zalaggat za Hajduka u hns-u....ajde nemoj molim te

  • zof 19.08.2014.

    Kaznu će platiti novcima koje zaradi od HNS-a. Hrvatska smijurija.. Jadno, tužno, bijedno.. A onda kažnjavaju navijače koji skandiraju"HNS p... nogomet ste sje...."

Komentiraj...
Vidi sve komentare