To je to što me zanima!

Alonso se oprostio od repke: Bila mi je čast igrati za 'furiju'

Opraštam se od reprezentacije. Bila mi je nevjerojatna čast nositi španjolski dres proteklih 11 godina. Hvala svima koji su bili uključeni, rekao je Xabi Alonso (32)...
Vidi originalni članak

Xabi Alonso (32) oprostio se od španjolske reprezentacije. Alonso se na taj potez odlučio nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. Nakon Davida Ville i Xavija, Alonso je odlučio reći zbogom "furiji".

- Opraštam se od reprezentacije. Bila mi je nevjerojatna čast nositi španjolski dres proteklih 11 godina. Hvala svima koji su bili uključeni - rekao je veznjak Reala. 

Alonso je za Španjolsku debitirao u travnju 2003. godine u utakmici protiv Ekvadora. Nastupio je za reprezentaciju 114 puta i zabio 16 golova. U vitrini ima dva naslova europskog prvaka (2008. i 2012.) i jedan svjetski naslov (2010.).

- Teško je napredovati nakon sve što je on napravio. Ostavio je veliko naslijeđe i bio je sjajan profesionalac. Njegovo ponašanje bilo je besprijekorno - rekao je španjolski izbornik, Vicente del Bosque.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ivan Lešić 28.08.2014.

    i ne igra kao nekad .....

  • ZoranČabrilo 28.08.2014.

    Jedan od glavnih razloga zasto se Real digao igracki, kada je zavrsila era Makelelea pa do kad je Xabi dosao Real niije imao pravog zadnjeg veznog, i zato su vazda ispadali u osmini finala lige prvaka,ovo je jednostavno institucija , cak nije ni Ronaldo bio toliko bitan koliko je Xabi bio zapravo za Real. Covjek koji radi ogroman posao a zapravo se najmanje vidi na terenu.

  • Cooldado 27.08.2014.

    Pise u Njemackim medijama, ide u ili na Bayern Minhen

Komentiraj...
Vidi sve komentare