To je to što me zanima!

Alves: Da mogu, sam bih kupio Neymara i doveo ga u Barcu

Dani Alves priznao je kako bi htio zaigrati s Neymarom ne samo u reprezentaciji nego i u Barceloni. Da se njega pita odmah bi kupio 19-godišnjeg Brazilca
Vidi originalni članak

Dani Alves komentirao je histeriju koja ovih tjedana vlada oko njegovog sunardonjaka, ali i suigrača u reprezentaciji, 19-godišnjeg Neymara. 

Alves je priznao kako je Neymar vrhunski igrač i kako bi bio presretan da može zaigrati s njim.  No, igraču Barcelone ne smeta ni utrčati na teren s još jednom zvijezdom, čileancem Sanchezom koji je pred potpisivanje za Barcelonu.

- Da imam novac, kupio bih Neymara i doveo ga u Barcelonu. On je trenutno jedan od najboljih igrača na svijetu – bio je pun riječi hvale za 19 godišnjeg igrača Santosa, ali i reprezentativca Brazila Alves.

Za Neymara se zainteresirao veliki broj vodećih europskih klubova. Vjerovalo se da je Real Madrid vodeći kandidat za njegov transfer. No, prvo je Santos obznanio kako ne kani prodavati svog najboljeg igrača, s kojim ima ugovor do 2015. godine, a onda je i sam Neymar potvrdio ostanak.

- Volio bih svog dobrog prijatelja imati u svojoj momčadi, da igra sa mnom, a ne protiv mene. Imam vrlo blizak odnos s Neymarom. No, u reprezentaciji nemamo puno vremena za priče o klupskoj budućnosti. On će sam najbolje znati što je najbolje za njega, ostanak u Santosu ili odlazak - objasnio je situaciju oko Neymara igrač Barcelone.

Alves je pozitivne riječi imao i za 22-godišnjeg krilnog napadača Udinesea, Alexisa Sancheza, koji je blizu potpisa za Barcelonu.

- Veliki je igrač. Ukoliko ga Barcelona potpiše, bit će to odličan potez mog kluba - oduševljeno je priznao Alves.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • nogometni_talent 04.07.2011.

    da alves ima pare operirao bi se da ne izgleda kao majmun....

  • BoPdOp 03.07.2011.

    Navijač sam Barce, al njoj netreba ni Neymar, ni Sanchez, ni Fabregas. Barcelona ima svoju školu i svoje igrače te sam protiv svake kupnje u koju taj klub želi realizirati ! Ako Barca kupi Fabregasa onda vjerovatno Tiago neće imat priliku, a ako kupi Sancheza onda priliku neće dobivat Pedro ili Villa ili će Sanchez grijat klupu.

  • m4j 03.07.2011.

    koji ce im on kurac..najbolji su i nez njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare