To je to što me zanima!

Alves opet promijenio iskaz, a sad tvrdi da je on žrtva: Bacila se na mene, htio sam je zaštititi

Alves je prvotno demantirao optužbe žrtve rekavši da se između njih nije ništa dogodilo, kasnije je promijenio iskaz i rekao da je djevojka pristala na seksualni odnos, a sada je krivnju svalio na djevojku
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) prije točno mjesec dana završio je iza rešetaka zbog optužbi za seksualni napad žene u noćnom klubu u Barceloni. Alves je u nekoliko navrata mijenjao iskaz, a prema najnovijim informacijama koje donosi katalonska Ara, brazilski reprezentativac tvrdi da je on žrtva. 

- Zapravo sam želio zaštititi tu 'mladu damu'. Sjedio sam u kupaonici, a ona mi je prišla i bacila se na mene. Nisam dirao tu djevojku -  rekao je Alves dodavši da je u početku lagao kako bi zaštitio žrtvu. 

Na snimkama videonadzora navodno se vidi da djevojka ulazi u prostoriju nakon nogometaša bez da ju je Dani Alves pustio unutra ili joj otvorio vrata, pisao je El Periodico.

Žrtva je pak u svom iskazu detaljno opisala Alvesovo napastovanje te je navela da brazilski nogometaš ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, odnosno donjem dijelu trbuha. Alves je nakon toga priznao da je imao seksualni odnos s djevojkom, ali uz njezin pristanak, a njegov odvjetnik ga je pravdao rekavši da je provotno seks negirao jer je htio sakriti nevjeru od partnerice Joane Sanz. 

Alves bi ovog tjedna trebao saznati ostaje li u istražnom zatvoru ili će biti pušten na uvjetnu slobodu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MatijaKezele 21.02.2023.

    Vjerujem da je ona sve izmislila, ali on i dalje nešto skriva ne razumijem zašto

  • Beatrixx 21.02.2023.

    E moj Dani.. pa jel ti to zbilja trebalo.. mozes si platiti mufa kakvog zelis, a ti se sa svakakvima natezes po toaletima..

  • gnojna družina 21.02.2023.

    Odma sam rekao da je ona njega jadnog silovala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare