Sport

Komentari 10

Evo zašto je Alves promijenio iskaz u optužbi za silovanje

Evo zašto je Alves promijenio iskaz u optužbi za silovanje

Alves je prvotno demantirao optužbe žrtve rekavši da se između njih nije ništa dogodilo, da bi kasnije promijenio iskaz i rekao da je djevojka pristala na seksualni odnos

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) završio je u istražnom zatvoru zbog optužbi za seksualni napad žene u noćnom klubu u Barceloni u noći, a jamčevina je odbijena zbog opasnosti od bijega s obzirom na to da ima prebivalište u Meksiku.

FC Barcelona unveil Dani Alves

Iz dana u dan o njegovom slučaju ispliva neki novi detalj, a prema najnovijim informacijama, Alvesov odvjetnik Cristobal Martell objasnio je zbog čega je brazilski nogometaš promijenio iskaz. 

Naime, Alves je u prvom naveo da je u toaletu sjedio odjeven te da mu je žena ušla u kabinu i sjela u krilo. Žrtva je u svom iskazu detaljno opisala Alvesovo napastovanje te je navela da brazilski nogometaš ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, odnosno donjem dijelu trbuha. 

Alves je na kraju promijenio verziju i priznao da je ustao kada je žrtva ušla u kabinu te da je s djevojkom imao seksualni odnos uz njezin pristanak. 

Njegov odvjetnik opravdao ga je rekavši da je Alves htio sakriti nevjeru od partnerice Joane Sanz dodavši da je djevojka koja tvrdi da je silovana pristala na odnos s Brazilcem. 

Podsjetimo, žrtvina odvjetnica kazala je da nogometaš za vrijeme silovanja nije koristio kondom te da nakon silovanja nije uništila dokaze. 

Najčitaniji članci