To je to što me zanima!

Ambiciozni Hrvoje Vejić: Želim još jedan naslov s Hajdukom...

Očekujem tri pobjede na startu, kaže Hrvoje Vejić za ulazak u novu sezonu. Bio je ozlijeđen, ali sada se nada da će napokon izboriti mjesto u početnoj jedanaestorici
Vidi originalni članak

U zadnjih deset sezona Hajduk je osvojio po dva prvenstva, Kupa i Superkupa, a samo jedan igrač sudjelovao je u svim tim trijumfima - Hrvoje Vejić. I ne samo sudjelovao nego je igrama, čak i golovima, bio jedan od ključnih pojedinaca. No unatoč tome u klubu nema status kakav zaslužuje.

- Nažalost, izgubio sam gotovo cijele pripreme zbog ozljede tetive, no sad je opet sve u redu i vjerujem kako ću se izboriti za mjesto u postavi - kaže iskusni stoper, koji je uz Srđana Andrića jedini rutiner u Hajduk.

- Istina je da je momčad mlada i neiskusna, no ima mnogo talenata koji bi se mogli razviti u vrhunske igrače. Uvjeren sam kako će im se s nekoliko pobjeda na startu dignuti samopouzdanje te da će i navijači brzo zaboraviti loše predstave poput one protiv Slavije.

Pitanje osvajača naslova vjerojatno će se riješiti u početnih nekoliko kola.

- Očekujem da ćemo u Maksimir otići s tri pobjede, protiv Intera, Zadra i Splita, a onda što bude. Moramo biti svjesni kako ova momčad neće pobjeđivati igrom i kvalitetom nego srcem i zalaganjem. Planirao sam prije mirovine osvojiti barem još jedan naslov prvaka i momcima sam rekao da se malo požure jer igrat ću još dvije, maksimalno tri sezone.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ko-kores 25.02.2011.

    što je oto osvojio ovaj vejič s hajdukom??

  • Pepe Reina 25.02.2011.

    e moj Vejiću 300 000 eurića z desetak utakmica u sezoni..malo previše.

  • FC Sheffield Thursday 25.02.2011.

    da je preso u RNKSPLIT mozda i bi eno imaju i krizanca,barem su se opasno pojacali ZA RAZLIKU OD bilih

Komentiraj...
Vidi sve komentare