To je to što me zanima!

Ameri su pokazali kako se to radi kad huligan utrči u teren

U utakmici između Houston Rocketsa i Cleveland Cavaliersa jedan je navijač u drugoj četvrtini uletio na teren i prekinuo susret. Redari su odmah krenuli prema njemu te je incident brzo zaboravljen
Vidi originalni članak

Izgredi na terenu, utrčavanje navijača, prekidanje susreta - takvih situacija će uvijek biti, bez obzira na vrstu sporta, natjecanje ili državu u kojoj je sportski događaj. Pitanje je samo koliko će se brzo i efikasno te situacije rješavati. 

Dok u Hrvatskoj policiji i zaštitarima treba dulje od minute da zaustave huligana koji s šipkom u ruci ganja glavnog suca po terenu, u SAD-u oni koji su zaduženi za sigurnost navijača reagiraju na vrijeme. 

U utakmici između Houston Rocketsa i Cleveland Cavaliersa jedan je navijač u drugoj četvrtini uletio na teren i prekinuo susret. 

Redari koji su bili pokraj terena odmah su, bez puno razmišljanja, krenuli prema njemu, svladali ga te je incident brzo zaboravljen

Doduše, za razliku od 'navijača' s Poljuda, izgrednik iz SAD-a u rukama je imao šal kojeg je ispustio iz ruku na centru vidno zadovoljan što je uspio prošetati terenom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Uprava Houston Rocketsa zabranila mu je daljnje posjete u dvoranu Toyota Center. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nokia010 14.03.2017.

    Ovo nije bio huligan, vec obican navijac!

  • OS98netko 14.03.2017.

    ???? Sta su pokazali

  • 14.03.2017.

    Nije to huligan, nije nikoga napao nego mislio da je zabavan ako utrci da ga svi vide, i dozivotno mu je zabranjena posjeta. Da je huligan sa šipkom i naganjao nekog vjerojatno ili bi u ćuzi zavrsio dugo godina radi pokusaja ubojstva, ili deportiran van drzave sa dozivotnom zabranom ulaska. Kod nas je onaj dobio 15 dana zatvora i to je sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare