To je to što me zanima!

Američki 'huligani': Super Mario u neredima na tribini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navijači Chicaga na tribini su izvjesili interaktivan transparent sa Super Mariom u glavnoj ulozi. Njihovim protivnicima iz Seattlea sponzor je Xbox
Vidi originalni članak

Utakmica američke MLS lige između Chicaga i Seattlea samo što nije počela, a na tribini gdje su domaći navijači odvijala se žestoka borba. Ne, ne radi se o huliganima i nasilju, američki navijači preko tribine izvjesili su interaktivan transparent sa Super Mariom u glavnoj ulozi. Junak ispaljuje vatrenu loptu i pobjeđuje ljutitog protivnika. Performans je to navijača Chicaga koji su dočekali goste iz Seattlea. Glavni sponzor Seattle Sounderersa je Xbox što je i navelo domaće navijače na malu provokaciju sa poznatom računalnom igrom Super Mario. No nije im to pomoglo. Gosti su uzeli puni plijen golom Nkufa. Tko zna što bi bilo da neki od tih navijača posjete Poljud za vrijeme najvećeg hrvatskog derbija. Vjerojatno bi se zapitali je li sponzor Dinama možda neka tvornica pirotehnike.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • chevaper 29.09.2010.

    @ LowRider glup si ko bogami si glup.... :)

  • areljano 29.09.2010.

    ma bezveze sta bi trebali igrokaz radit na stadijonima!!!

  • LowRider 29.09.2010.

    \"\"Tko zna što bi bilo da neki od tih navijača posjete Poljud za vrijeme najvećeg hrvatskog derbija. Vjerojatno bi se zapitali je li sponzor Dinama možda neka tvornica pirotehnike.\"\" Aha, po ovom ispada da Torcida baklju u životu nije zapalila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare