To je to što me zanima!

Amerikanci iznenadili Hrvatsku!

Super je atmosfera unutar reprezentacije. No mislim da obranu moramo dići na najveći mogući nivo kako bi u Rotterdamu uzeli vizu za Tokio, rekao je reprezentativac Loren Fatović
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je prvu utakmicu s Amerikancima koja je planirana u sklopu priprema reprezentacije pred odlazak na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Nakon četiri četvrtine rezultat je glasio 17:17 te su igrani peterci koji su završili na strani Amerikanaca rezultatom 22:21.

- Objektivno naša obrana nije na nivou. No, pozitivno je što smo se i nakon 4-5 gola razlike uspjeli vratiti. Ipak, primiti ovoliko golova nije dobro. Vjerujem da ćemo utakmicu proanalizirati te da će ovo sutra izgledati puno bolje – rekao je Maro Joković, reprezentativac.

Najviše zgoditaka u hrvatskoj reprezentaciji zabilježili su Fatović, Vukičević i Bukić s tri upisana gola. Barakude sutra imaju još jednu utakmicu s američkom reprezentacijom koja će se također odigrati u 19 sati. Gledatelji nažalost zbog epidemioloških mjera nisu dozvoljeni na utakmici, no omogućen je prijenos putem PlanetSporta i te streama na Facebook stranici HVS-a.

- Super je atmosfera unutar reprezentacije. No mislim da obranu moramo dići na najveći mogući nivo kako bi u Rotterdamu uzeli vizu za Tokio. Smatram da smo dobro ušli u utakmicu no obrana nije funkcionirala već od prvog napada. Ipak, vjerujem da ćemo već sutra pokazati bolje lice. Nadam se našoj pobjedi i da ćemo s optimizmom otići u Rotterdam – zaključio je Loren Fatović.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Utegurović 07.02.2021.

    Razhebani vaterpolo,zahvaljujući onom pajacu Tucaku !!!

  • Utegurović 07.02.2021.

    Tucak stjerati u 3 pm jer će upropastiti vaterpolo kao onaj klaun rukomet !

  • arow 07.02.2021.

    Ovaj izbornik je totalni neuspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare