To je to što me zanima!

Amerikanci opet briljirali: Kako će Leo Messi odigrati na Euru?

ESPN-ov novinar po tko zna koji put je dokazao kako Amerikancima nije mjesto u nogometu. Pitao je svog sugovornika što misli kako će Leo Messi odigrati na EP-u
Vidi originalni članak

Da Amerikancima nogomet i nije jača strana svi već jako dobro znaju, no njihovi briljantni gafovi doista čovjeka ostave bez riječi.

Tako je ESPN-ov voditelj Adnan Virk u prilogu kojim su najavili Europsko nogometno prvenstvo pitao svog gosta Alexija Lalasa mrtav ozbiljan što misli kako će Leo Messi odigrati na Euru uspoređujući ga, naravno, s Cristianom Ronaldom.

- Pa, Leo Messi neće biti tamo jer je Argentinac - odgovorio je Lalas poprilično mirno. 

Njega nevjerojatna blamaža Adnana Virka očito ne čudi kao nas. Možda i zbog toga što je već naviknut na brojne gafove njegovih kolega.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • novi30 09.06.2012.

    ameri ko ameri,većina njih ni nezna odakle je ronaldo il neko drugi,znaju jedino samo svoj glup nogomet.... hallooo kakav je to jebeni nogomet ak cijelo vrijeme nosiš loptu u rukama.... fakat su čudni...

  • nemamedoma 08.06.2012.

    dobro da nije rekao da će maradona bit najbolji strijelac,a pele imati navjviše asistencija :P

  • pohani_krastavac 08.06.2012.

    ja ne mogu vjerovati da jedan narod može biti toliko glup, a u isto vrijeme biti vodeća sila u svijetu! svi forsiraju te američke škole, kako su priznate u svijetu, prestiž simo tamo, elita završava... racku! nismo niti svjesi, ali definitivno s obzirom što sve učimo kroz osnovnu i srednju školu mi smo po znanju i općoj kulturi iznad tih amerikanaca... osobno znam svih 200 i nešto država u svijetu i znam ga pokazati na karti, a jedan pišljivi amer nebi znao niti meksiko pokazati koji je susjed SAD-u! prisiljeni smo učiti američku povijest, znati njihove države itd... a zašto onda oni ne uče o nama koji spadamo među najstarije narode u eruopi? gdje je tu logika?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare