To je to što me zanima!

Svijet sporta u šoku: Olimpijski pobjednik pronađen je mrtav...

Zlatni američki olimpijac iz Vancouvera Steven Holcomb pronađen je mrtav u sobi u Lake Placidu gdje je bio na pripremama. Uzrok smrti još je nepoznat
Vidi originalni članak

Steven Holcomb, član zlatnog američkog boba četverosjeda sa Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru 2010. godine, pronađen je mrtav u sobi u Lake Placidu, objavio je Američki olimpijski odbor.  

Holcomb (37) je bio na pripremama u Lake Placidu, a zasad se ne znaju pojedinosti njegove smrti. Član zlatnog olimpijskog boba već je jednom pokušao samoubojstvo nakon što mu je zbog degenerativne bolesti prijetilo potpuno sljepilo, no 2008. godine je imao uspješnu operaciju nakon čega je rekao da je napokon shvatio što je važno u životu.

'Cijela olimpijska obitelj šokirana je ovim tragičnim gubitkom. Steve je bio čudesan sportaš i još bolji čovjek, a njegovi sportski uspjesi bili su inspiracija za sve nas. Naše misli i molitve sada su s njegovom obitelji', stoji u priopćenju Američkog olimpijskog odbora.

U Vancouveru je 2010. iznenađujuće došao do zlata, prvog američkog u četverosjedu nakon 62 godine čekanja, još od 1948. godine. Četiri godine kasnije istu stvar napravio je i u dvosjedu, nakon 62 godine čekanja na medalju u toj disciplini osvojio je broncu, a 2014. uzeo je i broncu u četverosjedu. Iduće godine trebao je nastupiti na Olimpijskim igrama u Južnoj Koreji.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 07.05.2017.

    s obzirom da su vrhunski sportasi svi bolesni od astma, stitnjaca, srca i da za njih koriste lijekove, zbog kojih su jadnici cesto na meti antidoping kontrola, nije ni cudo sto je bacio perje! rijetki su danas zdravi vrhunski sportasi! zdrav covjek nema valjda predispozicije za bavljenje vrhunskim sportom...

  • jožek2 07.05.2017.

    Predozirao se, i kaj sad, nikom niš.

  • kliko 07.05.2017.

    Cini se da je ovaj put uspio. Nazalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare