To je to što me zanima!

Amnestija ili zaborav za četvoricu "otpadnika"?

U kakvom sastavu igrati kvalifikacije za Olimpijske igre 2008. u Pekingu - s ili bez četvorke koja je otkazala na Europskom prvenstvu u Španjolskoj?
Vidi originalni članak

Pitanje koje se nakon osiguranog plasmana u dodatne kvalifikacije nametnulo samo od sebe, pitanje je statusa četvorke koja je otkazala nastup na EP-u. Pozvati ili ne pozvati Vujčića, Giričeka, Žižića i Bagarića da pomognu osigurati nastup na OI u Pekingu? I bi li se oni uopće odazvali pozivu?
Igrači su na internom sastanku dogovorili kako bi bilo najbolje u istom sastavu odigrati i kvalifikacijski turnir u srpnju iduće godine te su taj prijedlog proslijedili “nadređenima”. No izbornik Repeša će Stručnom savjetu HKS-a predložiti novi program, za koji nitko osim njega ne zna što će u njemu stajati. Pitanje je njegove procjene snage momčadi koja mu je na raspolaganju. Može li s njom izboriti Olimpijske igre ili će ipak amnestirati jednog ili više igrača koji su mu ljetos otkazali.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lezeci drot 21.09.2007.

    nema oprosta, nek si misle kaj hoce ali njima u repki treba zatvoriti vrata za sva vremena... ostavili su decke na cjedilu kad je bilo najpotrebnije, olimpijske igre mozemo izboriti, barem pokusati, i bez njih.... a ako sportasu nije do nastupa na olimpijskim igrama onda stvarno ne znam zakaj se uopce i bave sportom.... a ova cetvorica su barem zaradili, nije da ce im faliti u zivotu.... umjesto da uzivaju u igri nek se odmaraju, bolje im je tako.... ne treba ti u momcadi igrac kojem se ne da igrati, ima tko hoce...

  • ivan07 20.09.2007.

    NE TREBA ZABORAVITI !!! neka igraju dečki koji su igrali do sada

  • albandi 19.09.2007.

    svi ostali dečki koji su se borili na euru trebaju otkazati repki ako netko i pomisli pozvati ove izdajice.kak ih nije sram.neka pogledaju kako su Dražen i Stojko igrali za Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare