To je to što me zanima!

Ana Ivanović: Mario Ančić i ja smo samo dobar trač

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Druga igračica svijeta Ana Ivanović oduševljena je boravkom u Zagrebu gdje se 26. i 27. travnja sastaju Hrvatska i Srbija u Fed Cupu
Vidi originalni članak

Dosta se družim s hrvatskim tenisačima, tako da se dobro poznajemo. Što se tiče Marija Ančića i mene, to je samo jedan od tračeva. Teniski svijet je pun tračeva, izjavila je uvijek nasmiješena Ana Ivanović, druga tenisačica svijeta, u zagrebačkom Domu sportova.
Po mnogim anketama, najljepša tenisačica svijeta oduševljena je hrvatskom metropolom.
- Bila sam prije u Umagu, ali nikad nisam bila u Zagrebu. Ima puno zelenila pa me podsjeća na Beograd - rekla je tenisačica, koja će ovoga vikenda predstavljati Srbiju u kvalifikacijskom susretu za Svjetsku skupinu II Fed Cupa.
Jelena Janković, peta tenisačica svijeta, vjeruje u pobjedu protiv Hrvatske u Domu sportova.
- Dobra sam prijateljica sa Sandom i Jelenom, ali na terenu ćemo biti protivnice. Očekujem pobjedu. Ovaj tim mogao bi osvojiti Fed Cup - izjavila je tenisačica, koja je, poput Ane Ivanović, dobila i svoju poštansku marku u Srbiji.
Susret između Hrvatske i Srbije igra se 26 i 27. travnja. Cijena ulaznica je 20 kuna za jedan dan, odnosno 40 kn za cijeli program.



JANKOVIĆ KASNILA 45 MINUTA

Ajme, oprostite na kašnjenju. Nisam očekivala veliku gužvu na cesti pa sam zato malo kasnila, ispričala se simpatična Jelena Janković, peta tenisačica svijeta, nakon što je u Dom sportova “uletjela” sa zakašnjenjem od 45 minuta. Peta tenisačica svijeta nije poput ostatka reprezentacije doputovala još u srijedu u Zagreb. Sređivala je vize za Njemačku, Italiju, Francusku...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • elvys 28.04.2008.

    Bas je slatka Ana! Ona i Mario bi bili super par!!!

  • nix_zgd 25.04.2008.

    zašto srbin priča na videu za 24sata.HR ??

  • KujtimShalja 24.04.2008.

    mnogo dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare