To je to što me zanima!

Ana Konjuh opet na operaciji: Oporavak će mi biti dug i spor

Naša tenisačica i četvti je put operirala lakat. Zahvat je obavljen na Floridi, a ni sama ne želi obećavati kad će se vratiti na terene. Bolovi nisu prestajali...
Vidi originalni članak

Ana Konjuh (21) opet se javnosti obratila iz - bolnice. Hrvatska tenisačica, nekad Top 20 igračica svijeta, već je četvrti put morala na operaciju lakta.

Zahvat rekonstrukcije kolateralnog ligamenta lakta obavila je na Floridi, a ovaj put ni sama ne želi prognozirati kad će se vratiti.

- Kao što većina vas zna, zadnjih nekoliko godina imam problema s desnim laktom. Nakon tri zahvata, mjeseci neigranja, temeljitih priprema, probala sam sve što sam mogla da igram tenis bez boli, ali očito nije bilo dovoljno. Par mečeva koje sam odigrala ove godine su bili podnošljivi, ali se prije par dana bol nažalost ponovno pojavila. Nakon puno razmišljanja i pregleda, odlučila sam se za zadnju opciju, a to je zahvat rekonstrukcije ulnarnog kolateralnog ligamenta - objavila je na Instagramu i dodala.

- Oporavak će biti dug i spor, ne znamo kada ću se moći vratiti igranju, većina toga će ovisiti kako će lakat reagirati nakon par mjeseci rehabilitacije i kada bude opet pod stresom. 

- Hvala svima na podršci i jedva se čekam vratiti na teren ponovno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.03.2019.

    To su kronični problemi s laktom a ne ono što je recimo Novica imao...

  • NEmigrantima 04.03.2019.

    Šteta, ali mislim da ona više ozbiljnog tenisa neće igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare