To je to što me zanima!

Ana ne želi igrati, Srbi ljuti na nju: Ma neka igra za Njemačku

Ana Ivanović otkazala je nastup prvog kola Fed Cupa protiv Španjolske jer se mora pripremiti za napornu sezonu. To baš i nije najbolje sjelo srpskoj sportskoj javnosti
Vidi originalni članak

Već je prijavila turnire na kojima će igrati. Olimpijska je godina i mora se pripremiti za napornu sezonu. Neće je biti u reprezentaciji jer je prezauzeta, rekla je za Sportski žurnal izbornica srpske Fed Cup reprezentacije Tatjana Ječmenica-Jevtić.

Ana Ivanović otkazala je nastup prvog kola protiv Španjolske. Srpkinje bi u slučaju pobjede došle do razigravanja za nastup u glavnom natjecanju, a trenutno su u drugoj Svjetskoj skupini. Bez Ane će to biti znatno teže.

- Ne želi predstavljati svoju državu? OK, neka igra za Njemačku - jedan je od komentara na Anino izbjegavanja nastupa za reprezentaciju. 

I to jedan od blažih. Srpska javnost je, u najmanju ruku, zgrožena. 

"Za prethodni meč protiv Paragvaja praktički se sama pozvala u reprezentaciju, a sad ne igra jer joj ne odgovara?", piše Kurir, a slično donosi i Telegraf.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jdn 30.12.2015.

    sigurno su jako puno ulozili u njezino igracko sazrijevanje pa sada imaju pravo na to da igra za repku, nesto nasima nalik. ma bjezi mala glavom bez obzira

  • Oblivion 30.12.2015.

    Nepotrebna halabuka se podigla...

  • narcopolo 30.12.2015.

    pa zna Ana gdje su pare :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare