To je to što me zanima!

Budućnost hrvatskog tenisa: Ana i Borna ušli u polufinale!

Ana Konjuh (15) je u četvrtfinalu Roland Garrosa dobila Darju Kasatkinu 3:6, 7:6(8), 6:4. Borna Ćorić (16) također je u polufinalu. Dobio je Čileanca Guillerma Nuneza
Vidi originalni članak

U siječnju je osvojila Australian Open i postala prva juniorka svijeta. Sad 15-godišnja Dubrovkinja juriša na drugi Grand Slam sezone, Roland Garros. Ana Konjuh pobjedom protiv Ruskinje Darje Kasatkine (3-6, 7-6(8), 6-4) ušla je u polufinale turnira.

Mlada Dubrovkinja igrat će za ulazak u svoj drugi juniorski finale Grand Slama protiv pete nositeljice turnira Antonije Lottner. Ana je jedna od najmlađih u konkurenciji, a već ima i naslov Orange Bowla, neslužbenog juniorskog svjetskog prvenstva.

Nije tu kraj sjajnih rezultata naših mladih sportaša. U muškoj konkurenciji je 16-godišnji Borna Ćorić također izborio polufinale. Ćorić je u četvrtfinalnom meču pobijedio Čileanca Guillerma Nuneza 6-2, 6-3. Ćoriću je ovo drugi Grand Slam finale ove godine. U Melbourneu je ispao od Australca Thanasa Kokkinakisa.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LukaGolubicic 06.06.2013.

    samo da ne zavrse kao cilic ili kao lucic

  • pesemperor 06.06.2013.

    *Dubrovčanka.

  • antihadezeovac 06.06.2013.

    iskreno ja se stvarno cudim ovim rezlutatima nasih kad znam samo koliko se malo drzava brinje za njih te koliko su losi uvjeti za razvoj sportasa u hrvatskoj.stvarno im se divim i sretno im u polufinalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare