To je to što me zanima!

Ana Zaninović morala predati četvrtfinale na Grand Prixu

Nakon što je Lucija Zaninović osvojila zlatnu medalju na završnom Grand Prix Mastersu u kategoriji do 49 kilograma, njena sestra Ana predala je zbog ozljede
Vidi originalni članak

Niz problema s ozljedama zaustavio je Anu Zaninović nakon samo jedne runde četvrtfinala u Meksiku. Na finalnom Grand Prix Mastersu u kategoriji do 57 kilograma predala je borbu protiv Egipćanke Hedaye Malak u strahu od teže ozljede uoči početka priprema za sljedeću sezonu i Svjetsko prvenstvo 2015. 

Ana je na završni turnir došla nedovoljno spremna, jer se oporavljala od ozljeda lakta, koljena i zadnje lože. Eventualna teža ozljeda otežala bi joj važnu sezonu u kojoj osim na SP-u mora nastupati i na jakim turnirima i skupljati bodove u novoj olimpijskoj kategoriji do 57 kilograma, u koju su prešle i djevojke iz kategorije do 53 kilograma i neke koje su dosad bile u kategoriji do 62 kilograma.

U borbi za Olimpijske igre važan je i nastup u Meksiku jer je četvrtfinalom osvojila 12,10 bodova, više nego što bi osvojila da je pobijedila na G1 turniru ili da je bila druga na G2 turniru. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • petra1105 23.12.2014.

    evo ana lezi kraj mene u bolnici danas bas operirana...fina cura dobra i draga nema sta ☺

  • SAINT 07.12.2014.

    Bože di bacamo pare , pa ne znam ko se može u tom baletu ozljedit, neka provaju kickboxing ili ne dao im bog tajlandski boks pa će svatit da su u stvari za ništa.

  • matinjica 05.12.2014.

    ona ozljedjena isla i potrosila puste pare a za druge nisu imali...sta nije odma odustala i prepustila mjesto drugima..strasno kako su sebicne i ne misle na kolege iz kluba i reprezentacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare