To je to što me zanima!

Anas: Bolji smo od Dinama, to ćemo u subotu pokazati

Hajduk je u posljednjoj pripremnoj utakmici prije Superkupa s Dinamom remizirao s HSV-om. To je toliko ohrabrilo Anasa da već najavljuje prvi trofej
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka nisu mogli poželjeti ljepše otvaranje sezone od  prijateljskog sraza njihovih ljubimaca s HSV-om. Pogotovo nakon prvih 10-ak minuta u kojima su 'bijeli' nokautirali renomirane goste i poveli 2-0.
- Dobro smo prošli na početku utakmice, mogli su nam Splićani utrpati i 3, 4 gola - priznao je naš reprezentativac Mladen Petrić, oduševljen sjajnom atmosferom koju je stvorilo preko 15.000 gledatelja na Poljudu.
I doista, tribine Poljuda su na nesnosnoj vrućini nekoliko puta gotovo proključale. Pjevalo se i pljeskalo na sjeveru, ali i na istoku i zapadu, pozdravljalo lijepe poteze Anasa Sharbinija, Oremuša, Čopa..., a stadion je u ekstazu bacio ljubimac Torcide Ibričić, kada je sa bijele točke prodao Panenku golmanu HSV-a Drobnyu.
'Ibro, Ibro...', orilo se Poljudom.
Uoči susreta Ibričić je zamolio legendarnog Van Nistelrooya za zajedničku fotografiju. Ovaj je pristao, misleći valjda kako se radi o nekom navijaču, no nakon još jedne sjajne predstave sigurno je zapamtio 'desetku' bijelih. Konačnih 3-3 potvrda je ubojitosti Hajdukova napada, no jednako tako i propusnosti Hajdukove obrane, koja je u nekoliko navrata opasno plivala. No nakon tri gola u mreži renomiranog gosta navijači su sve oprostili. Pogotovo jer je svima u mislima subota i Superkup u Maksimiru.
- Ovo je najbolja uvertira za Superkup, bolji smo od Dinama i to ćemo u subotu i dokazati - poručio je Anas Sharbini.

'VIDI SE DA SU TEHNIČKI POTKOVANI'
Odlična utakmica u sjajnoj atmosferi. Siguran sam kako su i navijači uživali što bi se moglo zaključiti po njihovom pljesku nakon utakmice. Moram priznati da nisam očekivao ovacije splitske publike nakon što sam zabio Hajduku, ali to me veseli i nadam se kako ću uskoro doći u Split sa reprezentacijom. Što se tiče Hajduka bili su izvrsni u prvih 10-ak minuta. Vidi se da su tehnički dobro potkovana momčad i da je pred njima lijepa budućnost, rekao je Mladen Petrić nakon utakmice.

NISTELROOY: ODUŠEVILA ME TORCIDA
Obzirom da smo tek dva tjedna u treningu dobro smo odigrali i u drugom poluvremenu zasluženo došli do izjednačenja. Oduševili su me domaći navijači, već me odavno nisu na gostujućem ternu ispratili pljeskom s travnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kurcoslav 15.07.2010.

    A vidi ko to kaže, pazi- Anas Sharbini, haha. Pa bolje bi ja igrao od njega. Daj šuti i pokrij se s ušima, haha

  • BERISLAE 15.07.2010.

    Hajduk je kao Delboy iz \"Mučki\" uvijek isto kad Delboy kaže:Zapamti Rodney na godinu čemo biti milijarderi!!!Kako ovi iz Hajduka više ne dosade sami sebi,ajd i ja ću izjaviti:Marsonija sl.Brod će biti prvak hnl za 2g!!!

  • user_48140 15.07.2010.

    ...daj anase sam sebe lažeš,a znaš da nemožete biti bolji od dinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare