To je to što me zanima!

Anas nije Benko: Odbio plaću od milijun eura godišnje u Kini

Rijeci se smiješio drugi najunosniji transfer u povijesti kluba, pet milijuna eura za Anasa Sharbinija, ali hrvatski reprezentativac odlučio je ostati i osvajati trofeje...
Vidi originalni članak

Anas Sharbini nakon odljeva brojnih važnih igrača iz Rijeke ove zime ostao je jedan od oslonaca momčadi Matjaža Keka. I odlučio je ostati u klubu usprkos izdašnoj ponudi koja je stigla iz Kine.

Prvoligaš Jiangsu Guoxin bio je spreman platiti gotovo pet milijuna eura za hrvatskog reprezentativnog veznjaka, uz godišnju plaću od milijun eura, ali igrač je sam odlučio reći "ne".

- Nije nam bilo u interesu prodati Sharbinija u drugi klub. On je za nas izuzetan igrač, ali s obzirom da se radilo o ponudi koja nam je bila interesantna, a zadovoljila bi i samog igrača, mi smo mu prepustili da je sam razmotri. Bio bi to drugi najveći transfer u povijesti Rijeke. Međutim, Anas je odlučio da ne želi odlaziti iz Rijeke s kojom, kako kaže, želi osvajati još trofeja - rekao je pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance za Radio Rijeka.

Prošle godine za sličan je novac, barem deklarativno, put Dalekog istoka otišao Leon Benko i s Dalian Aerbinom ispao iz lige, usto nije dobio plaću. Danas je na povratku u golgetersku formu, potpisao je za Sarajevo.

Rijeka je u subotnjoj pripremnoj utakmici umjesto Hajduka u Jadranskom derbiju ugostila Opatiju u Zaljevskom derbiju. Bijeli su pobijedili 5-1 uz golove novaka Radoševića, Balaja i Fernándeza, a zabijali su i Ajayi i Cvijanović.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bustercro 10.02.2015.

    ma da su dali deseti dio on bi otisao a ne milijun,,, za te novce mamic kupi igracinu tri puta boljeg od njega,,

  • Boris123 09.02.2015.

    benko oso i propo, a ni para nije vidio, a prije toga bio u zivotnoj formi eee moj leone...

  • El Tractor 08.02.2015.

    Može li i Ahmad s njime, prve riječi oca na ponudu koja je stigla u klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare