To je to što me zanima!

Anas odbacio šarene kopačke: Više se ne skidam iz bijelih...

Anas je uoči Zagreba promijenio kopačke. Dosad je u pravilu nosio šminkerske, florescentne 'nikeice' u nekoliko boja, a sinoć je zaigrao u tzv. dubokim, bijelim...
Vidi originalni članak

Anas Sharbini odigrao je odličnu utakmicu protiv Zagreba i okrunio je sa dva lijepa gola u uvjerljivoj 4-1 pobjedi.

- Najvažnije je da smo ovu utakmicu pobijedili. Bila je teška utakmica i teren je bio jako težak. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i ostali u utrci s Dinamom, a što se tiče moja dva gola sretan sam i nadam se da će mi ovo pomoći da izađem iz krize.

Anas je uoči utakmice promjenio kopačke, dosada je u pravilu nosio šminkerske, florescentne 'nikeice' u nekoliko boja, a sinoć je zaigrao u tzv. dubokim, bijelim, kojemu očito bolje pašu.

- Neću ih više skidati, sad kad mi je krenuo - rekao je Sharbini i priznao kako mu je ovo najteže razdoblje u karijeri. 

- Veliki je pritisak na nama, ne ide nam, publika nam zviždi, a svaki bod nam je zlata vrijedan.  Nadam se da će nam ova pobjeda pomoći da prebrodimo krizu te da ćemo s novim trenerom nastaviti nizati pobjede - zaključio je Anas.

Vučević i dalje čvrst u naumu da će otići nakon utakmice s Lokomotivom

Uoči utakmice na Poljudu su se sastali predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar, predsjednik Uprave Joško Svaguša, direktor Josip Grbić i trener Goran Vučević kako bi još jednom razmotrili mogućnost nastavka suradnje i nakon isteka 2-3 utakmice koliko je Vučević tvrdio kako će ostati.

Čini se kako je Vučević čvrst u stavu da nakon Lokomotive preda ključeve svlačionice novom treneru Hajduka i pred Upravom bijelih je da u tjednu koji slijedi konrektiziraju  svoje naume i pronađu novog trenera.

Znakovito, u drugom poluvremenu utakmice na Poljudu se pojavio i gradonačelnik Željko Kerum te je sjeo uz predsjednika Hajduka Joška Svagušu čime se potvrđuju nagađanja kako su izgladili odnose i zajedno nastavljaju projekt stogodišnjice Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cf real madrid 08.11.2010.

    svaka cast anase,samo naprijed

  • 11 BILI 08.11.2010.

    vas dvojica sto pljujete po anasu vjerovatno niste navijaci hajduka....anas je igracina i hvala bogu sto je u hajduku a ne u dinamu.

  • insane_1 08.11.2010.

    ma pusti koda ce mu pomoci bijele hhaha :D...

Komentiraj...
Vidi sve komentare