To je to što me zanima!

Ancelotti: Arsenal je sjajan, ali fali im iskustva

Trener Milana ima visoko mišljenje o protivniku u osmini finala Lige prvaka, ali ne misli da je pred njegovom momčadi nepremostiva prepreka
Vidi originalni članak

Arsenal je jedan od najtežih suparnika kojeg smo mogli izvući, komentar je Carla Ancelottija, koji će s Milanom u obranu naslova krenuti preko Eduardovog kluba. Ancelotti je iskazao veliki respekt prema protivniku u osmini finala Lige prvaka, ali daleko od toga da misli kako je Arsenal nepremostiva prepreka.
- Tehnički su čak i superiorniji od Liverpoola, ali nemaju toliko iskustva u Ligi prvaka. Vodeća su momčad engleskog prvenstva, ali mislim da su, nakon odličnog starta u sezonu, u posljednje vrijeme ipak pomalo posustali - kaže Ancelotti.
Iako je Arsenal u nogometnom svijetu poznat po tome kako dobre rezultate ostvaruje bez mega-zvijezda, trener Milana nema dvojbi koga izdvojiti iz Wengerove momčadi.
- Cesca Fabregasa posebno cijenim. Mislim da se radi o jednom od najboljih veznih igrača na svijetu u ovome trenutku - zaključio je Carlo Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 21.12.2007.

    Ma sta ti znas, reko je Profesor, kojem je \"malo\" falilo da prezimi u Europi, da je Modric najbolji i da mu nema ravnog ! Gluposti ovaj Ancelotti prica, kao da on ima vise naslova od PROFESORA:) ahhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare