To je to što me zanima!

Ancelotti: Di Maria je rekao da ne želi igrati?! Iznenadio me...

Real skoro dvije i pol godine nije slavio na La Rosaledi protiv Malage u Primeri. Neki igrači, poput Di Marije, radije ne bi igrali, jer se boje žutih kartona uoči Barcelone...
Vidi originalni članak

Real subotnju utakmicu protiv Malage na La Rosaledi (20.00 sati) smatra polufinalom u borbi za titulu Primere. Sljedeći vikend je finale. Madriđani dočekuju Barcelonu na Santiago Bernabeuu. No prvo je na redu neugodno gostovanje.

- Imamo sve u svojim rukama i to je najbitnije. Sami odlučujemo o svemu. Idemo odigrati pravu utakmicu - kazao je trener Reala, Carlo Ancelotti.

Real ima tri boda prednosti ispred Atletico Madrida i četiri ispred Barcelone. Pobjeda na La Rosaledi približila bi Real naslovu. No neće im biti lako. Kod Malage su u Primeri posljednji put slavili prije skoro dvije i pol godine.

Ancelotti bi mogao imati problema s igračima kojima će misli biti na El Clasicu. Jedan od takvih je Di Maria, koji je rekao kako bi radije bio na klupi protiv Malage kako ne bi dobio žuti karton zbog kojeg bi onda morao propustiti Barcelonu.

- To je rekao Di Maria? Malo sam iznenađen. Nama su sve utakmice iste. Neću sastavljati momčad misleći na to tko ima kartone. Ako ću Di Mariju staviti u momčad i ako on dobije žuti karton, protiv Barce će igrati netko drugi - kaže Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • limex1989 16.03.2014.

    Di Maria je svojom igrom pokazao da ne zeli biti zamjena Baleu...i nije mu zamjena

  • zekica 15.03.2014.

    "- To je rekao Di Maria? Malo sam iznenađen. Nama su sve utakmice iste. Neću sastavljati momčad misleći na to tko ima kartone." ... a zašto Ramos nije igrao kolo prije gostovanja na Calderonu??? Podsjetimo da se tekmu prije toga pokušao očistiti kartona pa nije uspio.. iduću je bio na klupi a protiv Atletica u prvih 11. Očito da se ipak za neke utakmice treba sačuvati ključne igrače i ne riskirati karton zbog kojeg ne bi mogao nastupiti. Isto tako, što se veznog reda tiče, tu su Illara i Isco koji isto mogu odlično odigrati protv Barce, ali smatram da je ipak Di Maria bolji i da u slučaju da danas dobije karton, Realu će falit itekako. Kako god bilo, danas treba dobit Malagu i zadržat 4 boda ispred barce a onda pokušat dobit El Clsico, napravit + 7 i to bi onda vjerojatno bilo to, što se tiče Barce kao prvaka, a Atletico zadnje kolo gostuje na Camp Nou.

  • LepoldMandic 15.03.2014.

    bolje cuvat ekipu za barcu,ima real dosta dobrih igraca kao sto su isco,jese,a ove udarne cuvat,za barcu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare