To je to što me zanima!

Ancelotti je potvrdio odlazak s klupe Reala: Idem na operaciju

Posljednje dvije godine u Realu bile su iscrpljujuće, a zbog stenoze u vratu imam bolove u rukama. Dogovorio sam operaciju, pauzirat ću godinu dana, kaže Carlo
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti još od petka zna da više nije trener Reala. No čeka se službena objava. Većina igrača, uključujući i zvijezdu Cristiana Ronalda, podržava Ancelottija i želi da Talijan ostane. No od toga neće biti ništa, piše španjolska Marca. 

Ancelotti se pomirio s otkazom i objavio kako će godinu dana pauzirati od nogometa. Talijanski trener, koji se spominje i kao jedan od kandidata za klupu West Hama, ide na odmor u Vancouver pa na operaciju i jednogodišnji odmor od nogometa. 

- Imam problema s vratom. Pauzirat ću godinu dana i imam dobar razlog za to. Posljednje dvije godine u Realu bile su iscrpljujuće, a zbog stenoze u vratu imam bolove u rukama. Ako budem čekao, bol bi se mogla proširiti i na noge tako da sam već dogovorio operaciju - rekao je Carlo Ancelotti, prenosi goal.com.

Nakon pauze mogao bi preuzeti Milan, što je i obećao Gallianiju.

- Čuo sam da Adriano Galliani dolazi u Madrid. Rado ću ga ugostiti. Ali to ne mijenja ništa. Obećao sam da ću se jednog dana vratit u Milan i to obećanje ću održati. Vratit ću se u Italiju, a tamo mogu trenirati samo Milan - dodao je Ancelotti.

Galliani: Mogao bih dovesti Mandžukića u Milan

Adriano Galliani stiže na sastanak u Madrid. Pitali su šefa Milana radi li na dovođenju nekog igrača. Galiani bi rado Kondogbiju iz Monaca i Marija Mandžukića iz Atletica.

- Mandžukić je u Madridu, a Kondogbia živi u Monte Carlu. Mogao bih stati putem. Imamo novca za transfere - rekao je Galliani.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • FASTT 26.05.2015.

    istina,al kad je dinamo tako dobar sta mu se ne sude stvari u europi kakve mu se sudi u hnlu.Ne vidim ucemje problem,osimda su suci u hnlu zanimljivi i imaju yvoju cijenu

  • FASTT 26.05.2015.

    Brend najveci u Hrvatskoj!

  • tomoo23 25.05.2015.

    ovo vam je ljudi primjer osobe koju ju majka priroda zakinila za mozak a cini mi se i za ostale stvari...zao mi te sta si toliko ugrozen i jedna velika tragedija od ljudskog roda...bit ces jos jadniji kad iduce godine real sve osvoji,uzivaj u svom jadu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare