To je to što me zanima!

Ancelotti: Mbappé? Pitaju me samo za finale s Liverpoolom

Idem u kamp Valdebebas, a potom automobilom kući. Jedem u madridskim restoranima, ali pitaju me samo za finale, kazao je sa smiješkom Ancelotti na pitanje o Mbappéu
Vidi originalni članak

Trener španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida Carlo Ancelotti poručio je kako je u potpunosti usredotočen na finale Lige prvaka protiv Liverpoola, a ne mogući potpis Kyliana Mbappea.

- Trenutno razmišljam samo o finalu Lige prvaka - rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg ogleda protiv Real Betisa.

MARCA LEYENDA VIDEO Modrić dobio ogromno priznanje i ušao među legende. Boban snimio posebnu poruku FRANCUSKI NAPADAČ The Athletic: Mbappé dogovorio uvjete s Realom, čeka se potpis

"Kraljevski klub" je već osigurao naslov španjolskog prvaka, a u petak će u susretu zadnjeg kola Primere ugostiti Real Betis. iduće subote, 28. svibnja slijedi finale Lige prvaka protiv Liverpoola u Parizu.

- Nemam dvojbe oko početnih 11. Jedina sumnja koju imam je pitanje tko će biti važniji, oni koji počinju ili oni koji će ući u igru - dodao je.

Novinare je zanimalo pitaju li Ancelottija navijači oko mogućeg dolaska francuskog napadača Kylana Mbappea dok šeta ulicama Madrida.

- Ne, jer ne šetam ulicama. Idem u kamp Valdebebas, a potom automobilom kući. Jedem u madridskim restoranima, ali pitaju me samo za finale - kazao je sa smiješkom.

Talijanski stručnjak je tri puta osvojilo Ligu prvaka, a jedino finale koje je izgubio u svojoj trenerskoj karijeri jest ono 2005. protiv Liverpoola u Istanbulu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pocetnik 19.05.2022.

    sto manje mislis o finalu bit ce ti lakse...

  • Space Burek 19.05.2022.

    Mislim da bi Mbappe već davno potpisao za Real da mu lova nije na prvom mjestu. Ako je istina Psg mu je ponudio 50m po sezoni i neki bolesni bonus a zatim su počele kružiti glasine kako je sve dogovoreno sa Realom pa je Psg pojačao ponudu na 60m po sezoni. Baš me zanima što je istina a pravo pišanje po uefi će biti ako Mbappe stvarno prihvati takvu ponudu od psg-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare