To je to što me zanima!

Ancelotti nahvalio Modrića: Bio je kao onaj Luka kakav je uvijek

Na ovom stadionu nije lako pobijediti jer je teren kraći nego na ostalim stadionima, pa je potrebno prilagoditi igru, otkrio je trener Reala razlog remija kod Raya Vallecana
Vidi originalni članak

Realov trener Carlo Ancelotti pohvalio je hrvatskog nogometaša Luku Modrića nakon što je "kraljevski klub" odigrao 1-1 u susjedstvu kod Rayo Vallecana.

Ancelotti, koji prošli tjedan nije koristio Modrića u utakmici Lige prvaka s RB Leipzigom, poslao je 38-godišnjeg veznjaka na teren od prve minute u madridskoj četvrti Vallecas.

- Modrić je odigrao jako dobro. Bio je to onaj Modrić kao i uvijek. Pokušavao je doprinijeti na razne načine. Kada je lopta bila kod njega imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati suigrače, pozicioniravši se dobro na terenu - izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije.

Hrvatskog nogometaša izvukao je iz igre u 87. minuti, pa na travnjak poslao 18-godišnjeg Ardu Gulera.

- Na ovom stadionu nije lako pobijediti jer je teren kraći nego na ostalim stadionima, pa je potrebno prilagoditi igru - rekao je Ancelotti.

- Utakmice u kojima ne možeš pobijediti važno je ne izgubiti - dodao je.

Smatra da je remi korak naprijed prema osvajanju prvenstva budući da je Real Madrid i dalje vodeća momčad prvenstva ispred drugoplasirane Girone.

Realu je ovo bio peti remi u prvenstvu te sada ima 62 boda, šest više od drugoplasirane Girone, koja će u ponedjeljak (21 sat) gostovati kod Athletica u Bilbau.

Modriću, kojem za četiri mjesece istječe ugovor, ovo je bila 28 utakmica za Real Madrid ove sezone. Jednim potezom, kada je prodao tunel sparniku, raspametio je navijače...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Minas Tirith 18.02.2024.

    prštimo pohvalama!! bravo Luka...😁

  • 18.02.2024.

    Zato su skoro izgubili haha

  • zutizgzg 18.02.2024.

    hahahaha,znaci prosjecna dodavanja nis posebno . Dajte ga na ljecnicki mozda postaje mladi,bolesnici bolesni,nadite si nesto u zivotu u cem ste bar malo dobri necete biti jadni i hvatati se za tude uspjehe. Bolest je sta pisete oko Modrica,covjek je za penziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare