To je to što me zanima!

Ancelotti: Ne razumijem zašto je Benitez dobio otkaz u Realu

Nakon puno utakmica ove sezone Real je i dalje u igri za titulu u La Ligi i Ligi prvaka, ali predsjednik Perez je odlučio reći zbogom Benitezu, kaže Ancelotti
Vidi originalni članak

Bivši trener Real Madrida Carlo Ancelotti kaže kako mu nije jasno zašto je predsjednik Reala Florentino Perez dao otkaz Rafaelu Benitezu. Ancelotti je i sam dobio otkaz u Realu. Osvojio je Ligu prvaka 2014. godine, a godinu nakon nije osvojio niti jedan veći trofej. Zato je i dobio otkaz.

- Nakon puno utakmica ove sezone Real Madrid je i dalje u igri za titulu u La Ligi i Ligi prvaka, ali predsjednik Florentino Perez je odlučio reći zbogom Benitezu - rekao je Ancelotti za Sina Sports i dodao:

- Znam da posao trenera uvijek ovisi o tome tko će imati bolje rezultate. Također znam da je naš posao subjekt debata, ali ovaj put ne razumijem odluku. Tek je polusezona.

Iskusni talijanski stručnjak je pohvalio novog trenera Reala, legendarnog Zinedinea Zidanea, ali i naglasio Realovu politiku mijenjanja trenera.

- Zidane je peti trener Reala od 2009. godine. Postoje određena pitanja koja se moraju postaviti - kaže Ancelotti te nastavlja:

- Je li uvijek trener kriv? Mislim da svatko može sam donijeti zaključak. Ali bez ikakve sumnje, Zidane ima kvalitetu voditi Real. Najiskrenije mu želim sve najbolje - zaključio je Carletto.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • strmi007 11.01.2016.

    Zato što Benitez nije dobio nikog većeg osim PSG-a ali i to je slučajno bilo

  • Xyster 11.01.2016.

    Benitez je imao vrlo loše rezultate, a kada su se igrači pobunili više ga nije imalo smisla držati na klupi.

  • Neutralni 11.01.2016.

    Ne razumijem koja logika je bila da tebe otjeraju a dovede njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare